Vajon már kimásztam az anorexiából?
Figyelt kérdés
volt egy időszakom hogy nem ettem egyáltalán csak 1 nap max egy zsömlét vagy még annyit sem és egyszer rosszul lettem és nővérem elvitt ügyeletre és mondta a doki h az anorexia első stádiumában vagyok. 45 kg voltam a 170 cm-hez kb 1 hónapja és most 55 és rengeteget "zabálok" azóta. Ez normális?2009. jún. 2. 14:07
11/12 anonim válasza:
ok, értem én, de 1 hónap/10 kiló...az tény...
12/12 anonim válasza:
Vigyázz magadra. 13 évesen lettem anorexiás, bulimiás fázisokkal. Néha fogytam, néha nem, mert ment ez az éhezés, zabálás, hányás. Most 19 vagyok, és kb. két hónapja egészségesen táplálkozok, és sokkal könnyebb tartani a súlyomat. Szerintem soha nem lehet kigyógyulni teljesen, nekem még mindig ott motoszkál a fejemben néha hogy n egyek, vagy hogy hányjak, és nem tudok elégedett lenni magammal, mindig a vékony, csontvékony lányokra irigykedem. Ami a vicces, hogy rengeteget szenvedtem, és mégse voltam soha elégedett.
Viszont, ha neked sikerült, akkor gratulálok, és tarts a súlyod, nehogy megint elölről kezdődjön az egész ha hízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!