Vajon már kimásztam az anorexiából?
Igen, normalisabb mint ahogy voltal ezelott de nem artana, ha meg hiznal egy par kilot a magassagodhoz kepest!
Sok sikert!
Szia! Én 160 cm-hez vagyok 55 kg. :) De, már tűrhetőbb mint a 45kg. Még 5 kiló és mehetsz modellnek :):P
Sok sikert!
nahát...ezek a válaszok nekem furik...55 vagy és 170 énis 53-54-55...de rettegek, hogy több leszek 56-nál (voltam én is már minden, de kb 6 éve tartom ezt a súlyt...) 10 kiló 1 hónap alatt? és nem vagy hízékony? egy hét alatt 2,5!!veszélyes!
DE a lényeg: ha jól érzed így magad, akkor tartsd ezt...mert még egy hónap és 65 kilósan megint egyzsömlézel...
Gondolom fehérjét is ettél, amiből izomtömeget is szedtél magadra valamennyit, és az sokkal nehezebb, mint a szimpla zsír! Ha olyan 60kg leszel, akkor már ideális a testtömeged. 55-60 között jó.
Arra törekedj, hogy vigyél be normális mennyiségű fehérjét is, mozogjál, néha szénhidrát (+gyümölcsök), és fess leszel :)
Csak viszonyításképp: a 172 centi magas sportolók (tenisz, atlétika) 62-68 kg között mozognak. Karcsú, szép alakú, zsírmentes röplabdás csajok 180 centivel meg 70-75 kg...
Nem azt mondtam, hogy kizárólag izom ment rá, hanem hogy abból is valamennyi (kevés), tehát nem 10 kiló zsír.
Az élsportolókat meg annak kapcsán hoztam fel, hogy pl a magasságukhoz tartozó tömegeket a legtöbben már dagadtnak ítélik hallásból. Engem is mindenki 10 kilóval könnyebbnek hisz, az alapján, ahogy kinézek. (hát nehezek a csontjaim, izmaim, ez van.)
Csak a relatív látásmódot akartam érzékeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!