Az gond hogyha már 15 évesen cigizik valaki?
# 18
Nem vagyok gyenge ahhoz hogy leszokjam. Korábban egy bizonyos nyugtató szert is szedtem, arról is le tudtam szokni, a cigiről is letudnék. Nem okoskám, pont a hozzád hasonlók miatt nem is akarok. Ez elvi kérdés. Ki irányítja az életem? Én, vagy a "hogyan ne legyen egy káros szenvedélyem se" tanácsadó rovat?
#20: igen, hoztak egy döntést, ami pont addig tart, amíg meg nem betegszenek. Utána már visszacsinálnák az egészet. Nem egy ilyet láttam.
#21: azta, most aztán odakentél. Rombolod az egészséged csak azért, hogy megmutasd, hogy te irányítod. Haddgratuláljak!
A dohányosok is elég nagy f.szok! Tele szemetelik az utcát (csikk). És képtelenek betartani olyan egyszerű szabályokat mint például a ne cigizz buszmegállóban és továbbra is az emberek arcába fújják a füstöt ergo magasról fo.nak embertársaikra. Ez az igazi fas.ság! Persze kivételek itt is vannak!
Hát ez elég gyenge kifogás ember! "pont a hozzád hasonlók miatt nem is akarok leszokni" Persze, csomó helyen megy a dohányzás elleni kampány, leszokást segítő rágó, tapasz stb. De te csak azért se szoksz le, hogy megmutasd te irányítod az életed. Hát gratulálok.
Már csak azért is jó lenne a cigi mentes világ, mert már nem bírom hallgatni a dohányosok állandó nyavalygását, hogy most itt se lehet dohányozni meg ott se, most feljebb ment az ára, ráse kellett volna szokni de csak azért se szokunk le...
Figyeljetek, én nem mondok már semmit. Ítéljetek el, tartsatok hülyének, gyengének a dohányzás miatt, de azért én megnéznélek titeket, drága barátaim. Ti, akik soha nem ültök autóba, nehogy a kipufogó gázzal szennyezzétek a hozzám hasonló városiak tüdejét, ti, akik soha nem esztek zsíros ételeket, se egy sört nem isztok, hogy óvjátok az érrendszereteket és egészségeteket (látom az egészség mennyire fontos nektek), ti, akik semmi olyat nem csináltok, ami - akárcsak közvetve - árthat másoknak. Igen tisztellek titeket - ha ilyenek vagytok tényleg.
Én minden szombaton segítek a hajléktalanok ingyenkonyhájában ételt osztani. Eljárok egy menhelyre is, kitakarítani és sétáltatni szegény kutyákat. E mellett szinte semmi pénzért mentősofőrként dolgozom, napi 10-12 órában. Teszek a társadalomért. Segítek. De elegem van abból, hogy leprásnak néznek a cigi miatt.
Itt arról van szó, hogy ha nem dohányozna 15 évesen neki lenne jobb.
Valóban mostanában nagyon eldurvult a helyzet az uszítások miatt, ez nem jó tanácsadó. Egyesek kicsit eltúlozzák a beszólásaikat, senki ne vegye magára.
Ugy ahogy az előttem szóló írta, mindenki söpörjön a saját háza előtt.
Attól hogy valaki dohányzik, ugyanolyan ember mint a másik, ha kulturáltan teszi. Mindenkinek van valamilyen káros szokása, ne szóljuk le egymást.
Utoljára annyit, hogy mindenkinek saját dolga, hogy mikor hagyja el, ami neki jól esik.
Én 17 vagyok,15 évesen szívtam el az első cigit
Nem vagyok rászokva,hetente max. 4-5 szálat szívok,ha megyek buliba,meg ha valamiért baromi ideges vagyok
Tudom h ezzel ártok magamnak,nem is akarok ennél jobban rákattanni
De olyan is előfordul,hogy egész héten nem szívok semmit
Én annyit tudok mondani,hogy 15 évesen simán lefutottam 5re a kúpert suliban,most meg alig lett meg a 3as ugyan azon a távon,majd ki köptem a tüdőm
Ez az egyetlen eset amikor tapasztaltam a hatását
miért lenne gond h ha 15 évesen cigizel, a te életed.
én 13/L vagyok és én is cigizek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!