Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja párom velem és szüleimmel lakik ezzel nem is lenne gond. De anyum néha piszkálja sörözés miatt meg hogy sokat cigizik?
Úristen...át tudom érezni a helyzetét szegény párodnak...
Egy rikács,"mindenttudó" anyós mellett nem fogja sokáig húzni!
(tapsztalat!)
Amúgy otthon/barátnőméknél különösebb ok nélkül én sem sörözök.
Engem is zavarna ha a kislányom barátja úgy füstölne mint a gyárkémény, meg ha kell, ha nem vedelné a sört. Párod igazán nyithatna az ősök felé és ha tudja, hogy mennyi konfliktus van abból ahogy viselkedik akkor a béke kedvéért csinálhatná kevésbé nyilvánosan/gyakran ezeket a dolgait. Ha a napi sörözgetése fontosabb neki, mint a béke akkor meg el kell gondolkozni, hogy mennyire tettél jó lóra vele.
Talán ha normális ember módjára leülnének beszélgetni egymással, akkor nem lenne piszkálás. Az tényleg milyen már, hogy nálad lakik valaki, akit alig ismersz, a kislányod miatt megtűrsz, de hozzád se szól le se szarja hol és ki rak tetőt a feje fölé, egész nap bent ül a szobában meg, iszik-sörözik mint valami kőműves?
Ilyen kezdés mellett nem tudom mire lehet számítani majd 10-20 év múlva.
Látom,neked csak a sör jött át a kérdésből...
Én vehettem volna egy telket 16 millió helyett 9 ért,
de kihagytam.
Mert az anyós papucsban át tudott volna jönni:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!