Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónapja párom velem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja párom velem és szüleimmel lakik ezzel nem is lenne gond. De anyum néha piszkálja sörözés miatt meg hogy sokat cigizik?

Figyelt kérdés
De van más probléma is hogy párom rajtam meg apukámon kivül nem igazán beszélget mással és ez is zavarja anyukámat... sokszor el vonul és fent van egyedül szobába a párom mikor vendégek vannak.se hogy se tudom rá venni hogy legyen alkalmazkodobb.
2011. jún. 16. 07:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Úristen...át tudom érezni a helyzetét szegény párodnak...

Egy rikács,"mindenttudó" anyós mellett nem fogja sokáig húzni!

(tapsztalat!)

2011. jún. 16. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Amúgy otthon/barátnőméknél különösebb ok nélkül én sem sörözök.

Engem is zavarna ha a kislányom barátja úgy füstölne mint a gyárkémény, meg ha kell, ha nem vedelné a sört. Párod igazán nyithatna az ősök felé és ha tudja, hogy mennyi konfliktus van abból ahogy viselkedik akkor a béke kedvéért csinálhatná kevésbé nyilvánosan/gyakran ezeket a dolgait. Ha a napi sörözgetése fontosabb neki, mint a béke akkor meg el kell gondolkozni, hogy mennyire tettél jó lóra vele.

Talán ha normális ember módjára leülnének beszélgetni egymással, akkor nem lenne piszkálás. Az tényleg milyen már, hogy nálad lakik valaki, akit alig ismersz, a kislányod miatt megtűrsz, de hozzád se szól le se szarja hol és ki rak tetőt a feje fölé, egész nap bent ül a szobában meg, iszik-sörözik mint valami kőműves?

Ilyen kezdés mellett nem tudom mire lehet számítani majd 10-20 év múlva.

2011. jún. 16. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Látom,neked csak a sör jött át a kérdésből...

Én vehettem volna egy telket 16 millió helyett 9 ért,

de kihagytam.

Mert az anyós papucsban át tudott volna jönni:@

2011. jún. 16. 09:32
 4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszolonak én azt írtam hogy úgy füstöl mint 1 gyár kémény ha nem ... csak sok cigit szív 1 nap
2011. jún. 16. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
És milyen érzés egy hamutartóval csókolózni? XD
2011. jún. 16. 13:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem füstöl úgy mint 1 gyár kémény... elöbb el írtsm..nem is érezni csókolozás közbe ha cigizett.. na mindegy látom tényleg nem érted a kérdést.
2011. jún. 16. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem kompromisszumot kéne kötnie mind a két félnek. a sör mit zavarja őket? ha nem részegen esik-kel a lakásban, akkor nem mindegy? a cigi is legyen az ő dolga, mondjuk cigizzen a kertben, vagy ablakon kifele, és akkor nem zavar senkit. egy mindenbe beleszóló anyós nagyon szar tud lenni, barátod meg nyilván azért zárkózik el, mert kiszolgáltatva érzi magát. azért, mert nem a saját lakása, hanem a tietek, és úgy érzi, hogy egyet lép és már baj van vele. nem akarja, h b.szogassák. ha anyukád beleegyezett, hogy ott lakjon, akkor ne azt várja el, hogy a barátod idomuljon hozzátok, hanem mind a két félnek alkalmazkodnia kell az új helyzethez. de szerintem nem jó ötlet úgy együtt lakni, hogy ott vannak a szülők. ahogy írtam, a barátod nem otthonának érzi, hanem egy megtűrt személy csak. elbillen a mérleg hamar.
2011. jún. 19. 13:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is tudom nagyon jól.. a lakásba nem szokott cigizni csak a kertbe vagy a teraszon...köszike szépen válaszokat.
2011. jún. 19. 20:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Egy ideje már le nyugodtak a kedéjek nincs piszkálodás
2011. júl. 25. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!