Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigi mi lehet a gond?

E-cigi mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

vettem egy e-cigit 2500 ft ér

[link] -egy ilyet.

a gond az,hogy amikor megvettem tökéletesen működött,feltettem töltőre 3órára(amit írt a papírja) és utána pirosan világított a vége,viszont semmi füst nem jön belőle azóta.mi lehet a gond?

2012. jan. 10. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Az valószínűleg, amit már magad is leírtál, csak még nem jöttél rá. Mennyibe került?? 2500,-ba?? Hát ez a probléma, ez egy koreai cucc. képzeld el, mennyibe kerülhet, ha koreában gyártják és mire ide kerül, csak ennyibe kerül?! Szóval olcsó húsnak, híg a leve.

Nem csak te jártál így ezzel a termékkel, nagyon sokat panaszkodnak.

[link]

Innen rendeld meg, ezzel biztosan nem lesz gond.

2012. jan. 10. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként megkérdezhetem, hogy ugyanolyan, mintha igazi cigit tüdőznél le? Én is gondolkodom, hogy veszek, de én nem veszek ilyen olcsó szart^^, bocsika^^. Onnan fogom megrendelni, erről a linkről. Szóval elmondanád, hogy milyen érzés?
2012. jan. 10. 23:48
 3/5 A kérdező kommentje:
hát igaz,csak hirtelen sok pénz,hiába spórol hosszú távon az ember vele.valószínűsítem, hogy az atomizátor halt be.nem lehet egy bonyolult kütyü valahogy csak meg lehet csinálni vagy valami,mert sz.tem azért nincs füst
2012. jan. 10. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezért még a 2500ft is rengeteg pénz. (mint ezt te is tapasztaltad)

Ajánlom neked ezt a webshopot:

[link]

Minden elektromos cigiről teszt videót is találsz. Adnak garanciát, van alkatrész, ha kell segítenek stb stb..

2012. jan. 11. 07:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért halkan megjegyzem, hogy én a belinkelt oldalról ( [link] vettem egy e cigit és néhány nap múlva vissza kellett küldenem (az árát visszakaptam), mert ugyanez a hiba történt velem is.

Azóta nem próbálkoztam e cigivel...

Mostanáig, ugyanis sok ismerősöm vett "koreai vackot" és eddig mindegyik dicsérte.

Úgy döntöttem most megismétlem a vásárlást töredékéért az előzőnek.

2012. jan. 14. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!