E-cigi mi lehet a gond?
vettem egy e-cigit 2500 ft ér
[link] -egy ilyet.
a gond az,hogy amikor megvettem tökéletesen működött,feltettem töltőre 3órára(amit írt a papírja) és utána pirosan világított a vége,viszont semmi füst nem jön belőle azóta.mi lehet a gond?
Az valószínűleg, amit már magad is leírtál, csak még nem jöttél rá. Mennyibe került?? 2500,-ba?? Hát ez a probléma, ez egy koreai cucc. képzeld el, mennyibe kerülhet, ha koreában gyártják és mire ide kerül, csak ennyibe kerül?! Szóval olcsó húsnak, híg a leve.
Nem csak te jártál így ezzel a termékkel, nagyon sokat panaszkodnak.
Innen rendeld meg, ezzel biztosan nem lesz gond.
Ezért még a 2500ft is rengeteg pénz. (mint ezt te is tapasztaltad)
Ajánlom neked ezt a webshopot:
Minden elektromos cigiről teszt videót is találsz. Adnak garanciát, van alkatrész, ha kell segítenek stb stb..
Azért halkan megjegyzem, hogy én a belinkelt oldalról ( [link] vettem egy e cigit és néhány nap múlva vissza kellett küldenem (az árát visszakaptam), mert ugyanez a hiba történt velem is.
Azóta nem próbálkoztam e cigivel...
Mostanáig, ugyanis sok ismerősöm vett "koreai vackot" és eddig mindegyik dicsérte.
Úgy döntöttem most megismétlem a vásárlást töredékéért az előzőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!