Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az gond hogyha már 15 évesen...

Az gond hogyha már 15 évesen cigizik valaki?

Figyelt kérdés
Mert is merek olyanokat kik 15 évesen cigiznek és kösztük vagyok sajnos!
2012. jan. 20. 14:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen kezdtem, vagyis inkább szoktam rá. Hát nem vagyok rá büszke, de most ez van. nézd.
2012. jan. 20. 20:03
 12/31 anonim ***** válasza:
34%

Látod megmondták az okosok! Nem szabad cigizni! Tudja itt mindenki jól, hogy az összes cigis hülye... Ó, ha valaki nem értené, ez itt tömény irónia volt. Emberek, attól, hogy valaki cigizik, még nem lesz hülye. Hülye attól lesz valaki, hogy nem képes elfogadni mások szokásait, és paraszt módjára ítélkezik felette.

15 éves vagy és dohányzol? Ez a te döntésed. Ha jónak érzed, csak rajta.

2012. jan. 21. 11:21
 13/31 anonim ***** válasza:
12%

Amúgy, én 32 éves vagyok, és 18 éves korom óta cigizem. Édesapám 13 éves kora óta dohányzik, hetven éves elmúlt már, és teljesen jól van. Simán le tudta futni a félmaratont nyáron (nem köpte ki a tüdejét), gond nélkül tud úszni, nem látszik rajta a cigizés.

Én nyáron egyébként indultam a Balaton-átúszáson, és átúsztam. Sőt, mi több, útközben az egyik hajón még egy cigit is elszívtam.

Attól hogy dohányzol, lehet ugyan, hogy rákos leszel, vagy kevésbé sportos, de ez nem túl valószínű.

2012. jan. 21. 11:26
 14/31 anonim ***** válasza:

Inkább ne kezdj el cigizni, nagyon fiatal vagy még.Egyébkén gátolja a növekedést, nem tud beépülni a kalcium a csontozatodba. A másik hogy függőséget okoz, nagyon nehéz leszokni róla.

Nem rosszindulatból írom, gondold meg hogy azon a pénzen amit dohányra költenél,értékesebbre is tudnád költeni.

Csak egy kis matematika, és kiszámolod hogy húsz év alatt egy ház árát bagózod el. Ebből neked semmi hasznod nincs, de sajnos valakiknek van, ezért az az érdekük hogy te, és minnél több ember rászokjon. Gondolkozz el rajta.

2012. jan. 21. 12:40
 15/31 anonim ***** válasza:
64%

Ez hülyeség, hogy a cigitől nem fog nőni az ember, 14 éves korom óta szívom és magasabb vagyok az anyámnál. 165 centi, lánynak nem kevés szerintem, nem is akarnék magasabb lenni.

Nem fogsz tudni futni, bicózni, akármi. Hülyeség. Amikor rászoktam a tanáraim azzal próbáltak ellene érvelni, hogy az ígéretes futókarrieremnek oda. Meg is ijedtem, de végül nem bírtam letenni. Illetve az elhatározás nem volt komoly. Lényegében mindegy is, mert csak tavaly 9 érmet nyertem futásban, pedig nem is keveset füstölök el.

Hülye leszel tőle. Ez sem igaz, ez volt a másik, amivel nyolcadikban a tanárok érvelni próbáltak, hogy én olyan jó tanuló vagyok ez nem illik hozzám. Einstein is dohányzott, ha jól tudom. Persze 4 általánossal is lehet, az ögyújtó kezelése nem nehéz.

Nem megyek egyetemre, de nem azért mert cigiziek, hanem azért mert kislány korom óta azt akarom csinálni, amit anya (műkörmös). Veszekedtünk is emiatt, hogy négyeseim, ötöseim vannak, menjek tanulni tovább, de én nem akarok.

Teszem hozzá, ha már ész és tanulás, szívesen dolgozok ki érettségi tételt egy szál cigi mellett a szobámban.

19/L

2012. jan. 21. 15:39
 16/31 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen szoktam rá a cigire "rossz társaságban"". Most 30 vagyok és többször is próbáltam letenni de nem megy. Viszont amikor látom, hogy egy cigány rágyújt akkor kezdem magam szégyellni. Ha jól megfigyeled általában minden cigány dohányzik. Úgyhogy tedd le amíg nem késő. Én most elektromos cigivel próbálkozom és úgy érzem alakulok.
2012. jan. 21. 15:42
 17/31 anonim ***** válasza:
#12: Miért ne lenne hülye egy bagós? A drogosokat is lehülyézik, mert lövik magukat. Ez is ugyanolyan drog, tönkreteszi a szervezeted, büdös is vagy tőle, arról nem beszélve, hogy betegesen függsz egy dologtól, és nem tudod letenni. Igen, ezt hívják barátom hülyeségnek. :)
2012. jan. 21. 21:13
 18/31 anonim ***** válasza:
És ez nem egyenlő azzal, hogy elítélem azt, aki csinálja. Nem ítélem el, konkrétan telibe f.osom, hogy te mivel mérgezed magad, de ettől még hülyének tartalak, hogy ezt csinálod. :)
2012. jan. 21. 21:17
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
Ez a jó amikor a nagy dohányosok elkezdik osztani az észt, hogy hát de én szeretek cigizni és nincs is semmi bajom, meg nyagyfater már 100 éve szívja és mégis lefutja a maratont...tiszta szánalom! Pedig az igazság csak annyi, hogy túl gyenge, hogy leszokjon. Mindenki tudja, hogy a cigi egy nagy baromság. Büdös vagy tőle, pénzkidobás (nem is kevés) és undorító amikor szanaszét van dobálva az utcán a csikk. Továbbá látom magam körül, amikor pl. több óráig vizsgázok én vígan elvagyok mert nem függök semmi ilyen sz..tól, a dohányosok meg ott sírnak, hogy cigizni kéne menni! Röviden a ciginek csak rossz oldala van, jó pedig semmi! Szerinted érdemes rászokni? ;)
2012. jan. 21. 21:46
 20/31 anonim ***** válasza:
#16 Hát tudod, a cigisek nem hülyék, a cigisek hoztak egy döntést. Felelősségük teljes tudatában. Hülye az, aki menőnek képzeli magát mert nem dohányzik. Az is hülye, aki menőnek képzeli magát, mert dohányzik. A ciginek tényleg csak rossz oldala van, de van egy nagyon jó: nem ismerek olyan cigist, aki akkora f*sz lenne mint a nem dohányzók 99%-ban.
2012. jan. 21. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!