Az gond hogyha már 15 évesen cigizik valaki?
Figyelt kérdés
Mert is merek olyanokat kik 15 évesen cigiznek és kösztük vagyok sajnos!2012. jan. 20. 14:58
1/31 anonim válasza:
Én olyat is ismerek aki 13éves kora óta cigizik, pont én vagyok az. Igazából úgy teszed tönkre a szervezetedet ahogy szeretnéd,én másfél éve küzdök hogy le tudjam tenni, ezen kívül teljesen egészséges életmódot élek, de a cigit nem tudom lerakni. Szóval a te döntésed, de most még könnyebb lenne leraknod mint 7év után kínlódni, amikor már nem megy.
2/31 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy havonta kb. 10000 ft-ot elköltesz egy tök felesleges dologra, iszonyat büdös a szád és pár év múlva 10 méter futástól majd kiköpöd a tüdőd akkor nem baj!
3/31 anonim válasza:
Igen baj és hülye is vagy mielőtt megkérdeznéd. Nem korhoz kötött cigizni minden korban baj, mond el apádnak hátha kapsz egy sallert az kell neked nem cigi.
4/31 anonim válasza:
Én is bagóztam, és már bánom! Úgy is fogsz! És majd fogod bánni! Így megy ez! :(
5/31 anonim válasza:
Alapból gond, hogy cigizik valaki, függetlenül attól, hogy mennyi idős.
6/31 anonim válasza:
Neked gond, nekem nem mivel én nem szívom:) Te életed, úgy cseszed el ahogy akarod...
7/31 anonim válasza:
1* elszivtam 1 csomag szivarat azóta többet nem szivtam
ahogy beszivtam dobant a szivem nem tudom de szarul voltam tole hányigerem is volt
nem ajálom
18/f
8/31 anonim válasza:
Nem, dehogy gond, kifejezetten jót tsz egy kis cigi egy 15 éves gyereknek.
e tényleg ennyire hülye vagy?
Minden életkorban káros. Majd aztán ne csodálkozz, ha 50 éves korodra tüdő vagy gégerákod lesz. Esetleg 50 évesen meghalsz szívinfarktusban.
Egyébként KÖZTÜK. Talán cigi helyett költhetnél könyvekre.
9/31 anonim válasza:
Miért lenne gond? Én is akkor kezdtem. A papám 12 évesen. 18F
10/31 anonim válasza:
nem menő aki 15 évesen cigizik de sokan aszt hiszik
fogod és szipogtatod én azokra felnézhec akik nem cigiznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!