Új dohánytörvényhez mit szóltok?
Nem nyalom a seggét, oldalakat tudnék teleírni a hibákkal amiket csináltak.
a dohányzásról szóló törvény, az ebadó, a chipsadó nem tartozik ezek közé.
Ha olyanokér szídsz valakit, amiért nem lehet, azzal pont az ellenkező hatást váltod ki. Gondolkozz már egy kicsit, ne csak érvek vagdalkozz.
Nem szoktam ilyenekbe belemenni, de #13-nak igaza van!
Gondolkozz, mielőtt szídsz valakit!
Mondhatod, hogy a feldobott kő le fog esni és igazad is lesz, de ez nem válasz arra, hogy mennyi az idő!
Ennyi erővel az égetett szeszek csomagolására is tehetnének elrettentő képeket pl. májműtétekről. Meg a gyorséttermek tálcáira, dobozaira, zacskóira is nyomathatnák a betegesen elhízott embereket és a szívműtéteket. A cigisdobozon már eddig is felhívták az emberek figyelmét a veszélyre, nem értem, miért ezt "tökéletesítik", ha már "jót akarnak" a fogyasztóknak. :/
Eddig gyűjtöttem a dobozaimat, igazából nem tudom, miért... ha ezek kijönnek, akkor megvan, mire fogom használni a régieket! :D
Ezért drágul a cigi,mert azt a nyomorult képet kell megfizetni!!!Szemétládák!Jó dolgokban nem tudnak már mit csinálni.Csőd,nyomor szélén az ország,nem ez a legfőbb megoldásra váró probléma.Majd ha szilárd lábán áll az ország,akkor vezesse be a f*szságokat,de így csőd szélén ezzel foglalkozni.Annyi embernek nincs élete,étele,lakása..és a rohadt cigipapír a legfontosabb!!Felháborító!
Előzőnek teljesen igazat,adok az alkohollal kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!