Mit szóltok hozzá, hogy tilos a dohányzás az aluljárókban?
2010. aug. 6. 14:29
1/33 anonim válasza:
Én dohányosként nem nagyon örülök neki, de mindjárt jönnek az antidohányosok és elmagyarázzák
2/33 anonim válasza:
Őszintén? Szarok rá, vidéki vagyok, itt nincs aluljáró, nem is dohányzok amúgy sem :D
3/33 anonim válasza:
Én, mint antidohányos örülök neki. Bár biztos vagyok benne, hogy ettől még gátlástalanul fognak ott cigizni...
Amúgy a dohányosok gondolom nem örülnek neki, de ha nem probléma én nem szeretném szívni a cigifüstöt.
4/33 anonim válasza:
Kihisztizték a nemdohányosok. Én dohányzom, de megértem az érveiket. Mivel a dohányzás bizonyítottan káros és semmi haszna. Ez lenne az autósokkal isa kerékpárosok miatt, ha a második jelző is igaz lenne.
5/33 anonim válasza:
"ettől még gátlástalanul fognak ott cigizni... "
hogy kell "gátlástalanul" cigizni? :D
amugy én tuti nem fogok ott dohányozni, mert nem hiányzik a 30 ezres bünti! gondold meg abból mennyi cigit vehetek :D
6/33 anonim válasza:
a nyílt utcákon is meg kéne tiltani.
7/33 anonim válasza:
Felháborító! Miért szólnak bele, hogy hol dohányzok?!
9/33 A kérdező kommentje:
:DD
2010. aug. 6. 14:49
10/33 anonim válasza:
55%-os: Azért szólnak bele, mert nem csak te szívod. És amellett, hogy büdös, még káros is. Az oké, hogy te úgy teszed magad tönkre, ahogy csak akarod, marhára nem érdekel, de én nem szeretnék tüdőrákot kapni miattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!