Mit szóltok hozzá, hogy tilos a dohányzás az aluljárókban?
2010. aug. 6. 14:29
31/33 anonim válasza:
És mi van a dohányosok jogaival?Nekünk semmihez sincs jogunk?????????????????
32/33 anonim válasza:
Ami másokra ártalmas, ahhoz nincs jogod! A saját egészséged jogod van károsítani, de senki másét nem! Nem értem, ezen mi olyan bonyolult. Én azzal nem károsítalak, hogy nem engedlek mindenhol dohányozni, de te engem igen, ha a zárt aluljáróban rám füstölsz.
33/33 anonim válasza:
Hát q-va jól jártunk mi nemdohányosok! Eddig nem is nagyon vettem észre, hogy dohányozna valaki az aluljáróban, legalább is nem zavart, hogy 1-2 ember rágyújtott. De most a kijáratoknál szívja mindenki egy kupacban főleg a boltosok és füstfelhőn kell átkuzdenem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!