Mit szóltok hozzá, hogy tilos a dohányzás az aluljárókban?
de én nem szeretnék tüdőrákot kapni miattad.
nem csak ilyesmitől kaphatsz tüdőrákot! mellesleg a passzív dohányosoknál feleannyi esélye sincs, mint egy gyárkémény bagósnál! :D
én személy szerint úgy szoktam közterületeken bagózni, hogy ha kisgyereket vagy nem dohányzót látok, akkor átrakom a másik kezembe vagy elnyomom stb.
De tudják mi a leghasznosabb propaganda az aluljáróbeli cigizés ellen? A tarhálók :D na miattuk amugy sem szokat szívtam aluljárókban, mert mindig jön vmelyik és kéreget! én meg birka vagyok és adok neki! arról ne is beszéljünk, hogyha sz@r kedvem van és akkor talál meg egy és nem adok neki, utána mi szokott menni! :D
"Felháborító! Miért szólnak bele, hogy hol dohányzok?!"
Mondjuk azért, mert azzal a füstölgő szarral az én tüdőmet is mérgezed. Nekem nincs közöm a hülyeségedhez, ha lassú halált akarsz magadnak jó sok pénzért, akkor csináld, de engem hagyj ki belőle.
14:38
és akkor mégis hol dohányozzak?he???
arra bezzeg nemfigyel senki, amikor az autóból 20 szor annyi káros anyag jön ki, és károsabb fél órát a károlyróberten tölteni, mint elszívni egy cigit..........szánalmas, ennyit tudok hozzáfűzni...
ammeg a törvény, engem csk idegesít, dehát ezvan:S
"14:38
és akkor mégis hol dohányozzak?he??? "
Sehol. Minek szoktál rá? Hogy ne lógj ki a sorból?
"és akkor mégis hol dohányozzak?he???
arra bezzeg nemfigyel senki, amikor az autóból 20 szor annyi káros anyag jön ki, és károsabb fél órát a károlyróberten tölteni, mint elszívni egy cigit......szánalmas, ennyit tudok hozzáfűzni... "
A lakásodban. Ott szívhatod, engem nem zavar. Sőt, akár a kocsidban is, azt is leszarom. Ráadásul vannak dohányzásra kijelölt helyek...
Jah és az autóknak kicsit több haszna van, nem? Anélkül már kicsit nehéz lenne ...
De az aztán nagyon vigasztal, hogy a kipufogófüst is káros...akkor már nem baj, ha szívok egy kis cigifüstöt is mellé? Micsoda briliáns logika.
Amúgy a normális dohányosok nem zavarnak. Csak az ilyen parasztok, mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!