Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Váltani szeretnék, de nemtudom...

Váltani szeretnék, de nemtudom milyen cigire?

Figyelt kérdés
Ti milyen cigit szerettek? igaz amit a mentolos cigikről mondanak?
2011. dec. 10. 19:33
 1/9 anonim válasza:
100%
Hát a mentolos az elég sz@r sztem. A kedvencem az arany malbi, de ha nem akarok olyan drágát venni akkor ott a kék bond. Ja még annyit hogyha mentolosat akarsz szívni akkor szívj west ice-ot. Az még elviselhető és olcsóbb is.
2011. dec. 10. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint kék Bond-ot vagy Marlboro Flavour Note-ot szívok, az utóbbit ajánlanám. Ha mentolost akarsz szívni, akkor Marlboro Blue Frost-ot, mert szerintem ez a legfinomabb mentolos. A mentolos cigik pedig semmivel sem károsítják jobban a spermiumokat és impotensebb se leszel, mint egy rendes cigitől.
2011. dec. 10. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Most mit szívsz? Én kék multit, de már nagyon unom. Azthiszem hogy váltani fogok kék bondra.
2011. dec. 11. 11:57
 4/9 anonim válasza:
a legjobb márka.a LEEE
2011. dec. 11. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, feltétlenül javítsatok ki, ha butaságot írok, de én azt olvastam, hogy a mentolos cigi károsabb. Azért, mert a benne lévő mentol kitágítja a hörgőket, és így még mélyebbre tud menni a kátrány, és a többi káros anyag. Én amúgy piros Marlborot szívok, a mentolos cigiket nem szeretem.
2011. dec. 12. 02:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, jól mondja az utolsó. Tényleg károsabb, egébként mindegyiktől impotens leszel egy idő után, meg rákos, ha nincsen mázlid, vagy olyanok a génjeid. A piros marlbi régen volt jó, már nem szívok azt. inkább a kék multi.
2011. dec. 12. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a szürke Dunhillt szeretem.
2011. dec. 13. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Kék Golden Gate,szürke Golden Gate,szürke Viceroy
2011. dec. 15. 16:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Uh. az Arany Marbi a halálom. nagyon nem szeretem. most a kék Dunhill a kedvencem. mentolosból meg zöld Multislims-et szeretem a legjobban. igen, a piros Marbi régen volt jó.. most már nem.. kék Bondot se szeretem:/. Gold Touch?
2011. dec. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!