Használt illetve probálta már valaki közületek az elektromos cigarettát, és ha igen mik a tapasztalatok? Én most az oxy gain termékein gondolkozom, nemtudom érdemes-e.
Használtam, és többet vártam tőle! Mindenekelőtt igen drága, és szerintem csak arra jó, hogy olyan helyen ahol nem szabad dohányozni, használhatjuk, csökkenti a nikotinéhséget! A felmérések szerint az E-cigi használóinak kb. 90%-a visszatért a hagyományos cigihez!
Mivel én leakartam szokni, először ezt próbáltam, nem jött be, ellenben egy jóval olcsóbb, és hatékonyabb megoldást találtam! ennél fordított az arány, tehát kb. 90%-ban tartós, végleges leszokást eredményez! Ha leakarsz szokni, itt olvashatsz róla:
Bővebben az oldalon található átirányító-linkekkel olvashatsz róla! (hozzáteszem, ebből semmi hasznom, nem én profitálok belőle)
A másodiknak:
Kb. másfél éve olvastam, és már nem tudom hol, de aki írta, azért is hagyta abba a forgalmazását, mert egyre kisebb volt a kereslet, pont a hatékonysága miatt! Amint olvasom, Te sem szoktál le! "Heti 3 doboz" Én fél órás kezelés után, egyszer sem gyújtottam rá, még csak nem is kívántam 35 évnyi kemény dohányzás után! Ennek közel 1 éve! Valóban le lehet szokni "segítség" nélkül is, nekem nem ment, és valószínű, hogy a kérdés feltevője sem azért van itt, hogy "csak" kíváncsiskodjon! A fórumok nem igazán nyújtanak teljes képet a dologról, mert akinek nem jött be, biztos nem fogja beírni: Én marha, ráköltöttem X összeget, és még mindig dohányzom, ráadásul veszem az E-cigibe is a patront, tehát ugyanott vagyok ahol elkezdtem, csak megkönnyítettek néhány ezressel!
6000 E HUF-ból megúsztam, és hirtelen 10 ismerősömet tudnám felhozni példának, akik kezelés után egyetlen fillért nem költöttek cigire! Erről ennyit! Végül is, abból indultam ki, hogy a kérdező nikotinmentes szeretne lenni! Én az vagyok, Te nem! Akkor most, mi is a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!