Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvost szeretnék szeretnék...

Háziorvost szeretnék szeretnék váltani, mert a jelenlegi többet ártott nekem, mint segített. Miskolcon, esetleg Barcikán tudnátok ajánlani valakit?

Figyelt kérdés
Olyan érdekelne, akinek valóban fontos a beteg problémáinak megoldása, megértő, segítőkész. Lehetőleg nő legyen az illető.
2011. dec. 3. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Barcikai vagyok. Miskolcon vagy Barcikán jártál eddig?
2011. dec. 3. 14:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, jártam. Barcikán tanultam régebben ...
2011. dec. 3. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Elnézést félreértettem! Nem oda járok háziorvoshoz. Kb 40 km-re lakom ezektől a városoktól.
2011. dec. 3. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak úgy tudsz háziorvost választani, ha a kinézett doktor átvesz,írásba adja,s igy kérheted ki a kartonodat a régitől.
2011. dec. 3. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A jó orvosok általában tele vannak beteggel. ( Meg van határozva, mennyi lehet a maximális betegszám). Rosszat meg minek váltanál? De azért gondolj bele, a Te orvosodnak rajtad kívül vannak még más betegei is. Azokkal kijön? Nem panaszkodnak? Mert ha így van, neked kellene "alkalmazkodnod". Inkább, minthogy idegenbe járjál, ahol szívességként veszik, ha segítenek rajtad.

2011. dec. 3. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!