Le szeretnék szokni a cigiről 3 éve cigizek napi 1 doboz és nemtudom megállni 3 nap után nagyon sürgősen le szeretnék szokni de nem megy valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
3 napig ált kibírom de a 3. napon 1szerűen nem tudom megállni bezárni nemtom magam a házba h ne mejnek el itthonról mert haverok mindig megkínálnak és nemtudom megállni v ha van pénzem a 3. napon mindig veszek a helyi kocsmába/boltba és aznap már elmegy fél doboz:S valaki nemtud 1 gyors és 1szerű módszert?2010. máj. 25. 20:30
1/3 anonim válasza:
nekem egyszer segített a tapasz.gyógyszertárba lehet kapni.
8-hónapig birtam azután visszaszoktam.
2/3 A kérdező kommentje:
én inkábbb végleg szeretnék leszokni:)
2010. máj. 25. 20:40
3/3 anonim válasza:
Akkor vedd tudomásul, hogy nem vagy dohányos. Egy szerencsétlen körülmény, hogy dohányzol mostanság. Egy darabig túlvédekezik a szervezet, miközben már nem támadják. A tapasztalat szerint három hét enyhe "miazmiaz" érzés. Nincs ilyen, hogy "függeni" egy szertől (hiába szakszó, akkor is képhiba). Van viszont emberi hülyeség, ami a mezei szomjúságot összetéveszti másféle hiányérzetekkel, és a kettő együtt (vagyis inkább a szomjúság magában) elég erős. Egyszerű tudomány ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!