Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Füveznél, ha nem lenne illegális?

Füveznél, ha nem lenne illegális?

Figyelt kérdés

Elképzelhetőnek tartod?

Tudom sokan úgy vannak vele hogy aki füvezni akar,annak nem szab határt némi törvényszegés.

Én például szerintem alkalmanként füveznék,ha legális lenne.Néhányszor kipróbáltam,de ennyi.Néha napján 1-2 barátunkkal eszünkbe jut hogy kéne,de akkor egyből jön hogy "de kitől",meg "honnan",de " ő nem biztos forrás",ő meg "ismerős" ,meg mégicsak...stb.

Akit felzaklat a kérdés,vagy csak prédikálni akar,az távozhat.

2011. dec. 9. 06:20
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Simán ...
2011. dec. 17. 19:17
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

jah füveznék. én így is füvezem :DD én is azon kategória vagyok aki tud mértékkel és támogatnám a legalizációját mert szerintem az orvostudománynak sokat segítene, de a közéletben úgy legalizálnám csak mint gyógyszereket és mértékkel.

kanadában azthiszem, nem biztos, igazából lényegtelen, van olyan ország ahol illegális hivatalosan a marihuána birtoklása, szerzése, terjesztése stb. viszont kb 30 ezer forintért vehet minden nagykorú polgár egy bizonyos kannabisz kártyát amivel jogosultságot kapnak marihuána fogyasztására. ezen kártyák segítségével kaphat az erre szakosodott boltokban füvet és amikor megveszi a füvet akkor lehúzzák a kártyáját úgy mint mondjuk a bankkártyát és mindig mentésre kerül, hogy mennyi marihuánát vett és hol, és korlátozva van hogy naponta hány gramm marihuánát lehet vásárolni.

szerintem ez mindenhol nagyon jó megoldás lenne és még jövedelmezőbb is lenne az ország számára.

2011. dec. 20. 15:08
 33/42 A kérdező kommentje:
wow utolsóóó ez nagyon király,erről még nem is hallottam,de határozottan jó ötlet!
2011. dec. 20. 20:04
 34/42 anonim válasza:
éjjel-nappal. Ja hogy így is XD
2011. dec. 21. 14:57
 35/42 anonim ***** válasza:
Csak egy növény ami a földből nő ki. Azon gondolkozzatok el, hogy az Úrnak mondhatjátok e hogy ez illegális? Nem mondhatjátok.
2012. jún. 12. 12:37
 36/42 an00nym ***** válasza:

igen, és akit tényleg komolyabban érdekel a téma annak ezt csak ajánlani tudom

[link]

egy hihetetlenül zsneiális összefoglaló, láttam hogy ajánlották előttem és igen ez az írás adja a lehető legjobb képet a marihuánáról minden szempont alapján

sajnos megint látom hogy sok válaszadó nagyon hiányos, médiából nyert tévinformáció áradattal látja el az oldalt örülnék hogy akik az elbutulást, rászokást és más káros hatásokat szajkózzák, indokolják már meg mire alapozzák az ilyen "tudományos" meglátásaikat :)

a kender egy gyógynövény, mértékkel kell használni és szinte csak pozitív hatásai vannak,az egészséges határ szerintem havi 3-10 alkalom között mozog, ezen felül már előjöhetnek gyengécske hátulütők, és ami a legfontosabb mindenki aki csinálja(ez mellesleg bármi másra is igaz) pontosan legyen tisztában azzal mit csinál

2012. jún. 12. 14:52
 37/42 A kérdező kommentje:
Amúgy se lehet ráfüggni,csak pszichésen,fizikailag nem mint más pl szintetikus sz*rra.
2012. jún. 13. 08:59
 38/42 anonim ***** válasza:
2012. aug. 6. 22:00
 39/42 anonim ***** válasza:
Én akkor sem. Magam miatt! ..bonyolult téma ez :)
2012. aug. 6. 22:32
 40/42 anonim ***** válasza:
én igen, füveznék ha nem tiltaná a törvény....gondolom akkor nem lenne macera beszerezni sem
2012. aug. 31. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!