Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Füveznél, ha nem lenne illegális?

Füveznél, ha nem lenne illegális?

Figyelt kérdés

Elképzelhetőnek tartod?

Tudom sokan úgy vannak vele hogy aki füvezni akar,annak nem szab határt némi törvényszegés.

Én például szerintem alkalmanként füveznék,ha legális lenne.Néhányszor kipróbáltam,de ennyi.Néha napján 1-2 barátunkkal eszünkbe jut hogy kéne,de akkor egyből jön hogy "de kitől",meg "honnan",de " ő nem biztos forrás",ő meg "ismerős" ,meg mégicsak...stb.

Akit felzaklat a kérdés,vagy csak prédikálni akar,az távozhat.

2011. dec. 9. 06:20
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

A fű káros hatásairól kár okoskodni,kinek hogy reagál a szervezete.Valaki ráfügg,valakinek kell keményebb,valaki alkalmi.(Volt olyanhoz közöm,aki a sok thctól ropira fogyott :()Téves azt állítani hogy az első lépcső a kemény drogokhoz.Azt azért nem szeretem hogy bárki aki fúűhoz nyúl,akár beszél róla,le van nézve.Nem mindegy,hogy valaki iszik egy pohár pezsgőt,vagy 3 liter pálinkát.Pedig van különbség.Mértékkel :)

Nem bánnám ha legalizálnák.

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT,és azt is hogy mindenki kulturált formában adott hangot a véleményének. :)

2011. dec. 10. 01:08
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
kérdezőőőőőő!hesszeld meg Copy con-Akarom c. számát!pussz:)
2011. dec. 10. 10:12
 23/42 anonim ***** válasza:
81%

A fű "káros" hatásairól:

[link]

[link]

Illetve valószínűleg azért adják kóros soványságban és immunhiányban szenvedő HIV betegeknek is, KÓRHÁZAKBAN, mert annyira legyengíti az embert. :D Hogyne.

Egyébként füvezem most, és nyíltan felvállalom, természetesen meg is kapom sok embertől a mocskos drogos jelzőt, míg mielőtt nem tudták, legjobb barátok voltunk. :) Vicces az emberek gondolkodásmódja. Nem ártom nekik, akkor miért nem mindegy mit csinálok én esténként a saját házamban?

Mellesleg a totális legalizáció tényleg nem jó ötlet, nagyon sok buta ember van, akiknek ártana, úgy ahogy most is árt ezernyi más dolog, mert egyszerűen önpusztítók. Nem szeretném ha még több gyökér lenne, akik miatt még tovább maradna a közvéleményben, az a tévhit, hogy a fű egy drog. Nem az. Orvosi használatra tökéletes gyógynövény, de nem füstölve, mert úgy egyértelműen káros, a tüdőre.

Bocsi az offért, és prédikációért. :):D

2011. dec. 10. 19:01
 24/42 A kérdező kommentje:

10:12!

Köszi,de nagy Copy Con fan vagyok ismerem a számait:)

2011. dec. 10. 19:28
 25/42 A kérdező kommentje:

19:01

Igaz!

2011. dec. 10. 19:30
 26/42 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kipróbálnám, de nem biztos. Igazándiból most is mindennap 900000 alkalmam lenne kipróbálni, ebben nem a törvények akadályoznak meg, hanem hogy annyira nem érdekel a dolog, ahogy van. Plusz én elhiszem hogy nem okoz semmifée függsőséget, vagy csak nagyon elenyészőt, de akkor se hiányzik még egy a nikotin mellé. Aki meg azt írta, hogy max annyira okoz függőséget mint a pia, az értelmi fogyatékos. Ha annyira függőséget okozna mint a pia, akkor az emberek megőrülnének szó szerinrt az elvonón stb.
2011. dec. 14. 15:47
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
ez igaz, ugyanis az alkoholelvonás halálos is lehet orvosi kezelés híján, annyira még az egy-két hetes herointéboly sem durva, hogy belehaljanak, hacsak nem lesz öngyilkos az ember hirtelenjében.
2011. dec. 14. 15:53
 28/42 A kérdező kommentje:
Függőségtől énsem félek.Főleg hogy 6 éve dohányozgatok,és még mindig nem szoktam rá :)
2011. dec. 14. 18:05
 29/42 anonim ***** válasza:
Én ugyan ezt gondoltam 1 év után és alig bírom még most is megállni, hogy ne gyújtsak rá, pedig nem ment el sok. Kéthetente egy doboz. Mégis hiányzik.
2011. dec. 17. 00:03
 30/42 A kérdező kommentje:
Mindegy.Egyelőre nem fogják legalizálni.Így tehát a kérdés pusztán elméleti síkon mozog.
2011. dec. 17. 01:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!