Füveznél, ha nem lenne illegális?
Elképzelhetőnek tartod?
Tudom sokan úgy vannak vele hogy aki füvezni akar,annak nem szab határt némi törvényszegés.
Én például szerintem alkalmanként füveznék,ha legális lenne.Néhányszor kipróbáltam,de ennyi.Néha napján 1-2 barátunkkal eszünkbe jut hogy kéne,de akkor egyből jön hogy "de kitől",meg "honnan",de " ő nem biztos forrás",ő meg "ismerős" ,meg mégicsak...stb.
Akit felzaklat a kérdés,vagy csak prédikálni akar,az távozhat.
"Miért tennéd tönkre az egészségedet?"
azt én sem tudom, de fűvel sehogy, mivel azzal nem lehet:)
sokkal többen halnak meg/lesznek betegek/rákosak cigi vagy pia vagy túl sok kaja miatt elhízás, magas vérnyomás cukkerbetegség miatt
marihuánát nem lehet túladagolni, kb annyira lehet rászokni, mint az alkoholra
egyszerűen csak tudni kell, hol a határ...
ha valaki esetleg nem áll meg a fűnél, hanem más drogokat is elkezd használni, az nem a fű "vétke", mert az az ember valószínű így is úgy is elkezdené pusztítani magát.
egészséges embereknél nem hinném hogy ilyentől kéne tartani.
a fűnek szinte csak pozitív hatása van (orvosi marihuána az USA-ban)
egyébként még nem próbáltam, de ha úgy alakul, biztos kipróbálom, akár legális, akár nem.
ugyan hányan hajtanak át a piroson?! hányan bliccelnek...ha valaki kar valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!