Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Füveznél, ha nem lenne illegális?

Füveznél, ha nem lenne illegális?

Figyelt kérdés

Elképzelhetőnek tartod?

Tudom sokan úgy vannak vele hogy aki füvezni akar,annak nem szab határt némi törvényszegés.

Én például szerintem alkalmanként füveznék,ha legális lenne.Néhányszor kipróbáltam,de ennyi.Néha napján 1-2 barátunkkal eszünkbe jut hogy kéne,de akkor egyből jön hogy "de kitől",meg "honnan",de " ő nem biztos forrás",ő meg "ismerős" ,meg mégicsak...stb.

Akit felzaklat a kérdés,vagy csak prédikálni akar,az távozhat.

2011. dec. 9. 06:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti de csak ritkán, 2-3 havonta egyszer. 15 évvel ezelőtt egyszer kipróbáltam és mennyei volt. Aki azt hiszi, hogy összehasonlítható az alkohol hatásával az óriási tévedésben van. Ennek ellenére nem támogatom a legalizálását mert az emberek többsége egyszerűen nem elég intelligens a mértéktartó fogyasztáshoz (lásd. alkohol).
2011. dec. 9. 07:45
 12/42 anonim ***** válasza:
11%
Nem, mert megvan az esélye, hogy rászokik az ember, azután kipróbálja az egyre erősebb drogokat, majd szép lassan elhülyül, elszegényedik, tönkremegy az egész élete.
2011. dec. 9. 07:52
 13/42 anonim ***** válasza:
50%
én biztosan csinálnám, pláne, hogy olyan alkat vagyok, hogy nem okoz nálam semmi se függőséget. de azért nem úgy csinálnám, mint a láncdohányosok, hanem esténkén 1-2 cigi rituálészerűen.
2011. dec. 9. 08:49
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert leszoktam a cigiről...
2011. dec. 9. 11:02
 15/42 anonim ***** válasza:
83%
Nem oszt nem szoroz, hogy éppen legális-e vagy sem. Ha legális lenne, akkor lehet kevesebbet szívnék, mert nem lenne az, hogy hú most tudok szerezni, akkor veszek többet, mert ki tudja meddig nem lehet szerezni. Akkor tudnám, hogy nem kell spájzolni, ha kell majd lefutok a boltba és így kisebb lenne a kísértés is. Meghát szívesebben költeném azt a pénzt adóra, mint bünőzők támogatására.
2011. dec. 9. 12:38
 16/42 anonim ***** válasza:
65%
Naná.
2011. dec. 9. 13:19
 17/42 anonim ***** válasza:
79%
Így is szívom, én legalizáltam magamnak és ennyi:)
2011. dec. 9. 18:16
 18/42 anonim ***** válasza:
61%
Hát ha lehetne kapni a sarki boltban akkor sajna sztem ja, úgyhogy remélem nem fogják legalizálni :D
2011. dec. 9. 19:42
 19/42 anonim ***** válasza:
81%

"Miért tennéd tönkre az egészségedet?"

azt én sem tudom, de fűvel sehogy, mivel azzal nem lehet:)

sokkal többen halnak meg/lesznek betegek/rákosak cigi vagy pia vagy túl sok kaja miatt elhízás, magas vérnyomás cukkerbetegség miatt

marihuánát nem lehet túladagolni, kb annyira lehet rászokni, mint az alkoholra

egyszerűen csak tudni kell, hol a határ...

ha valaki esetleg nem áll meg a fűnél, hanem más drogokat is elkezd használni, az nem a fű "vétke", mert az az ember valószínű így is úgy is elkezdené pusztítani magát.

egészséges embereknél nem hinném hogy ilyentől kéne tartani.

a fűnek szinte csak pozitív hatása van (orvosi marihuána az USA-ban)

egyébként még nem próbáltam, de ha úgy alakul, biztos kipróbálom, akár legális, akár nem.

ugyan hányan hajtanak át a piroson?! hányan bliccelnek...ha valaki kar valamit...

2011. dec. 9. 22:17
 20/42 A kérdező kommentje:
Köszi hogy aggódsz az egészségemért.Amúgy lévén hogy nő vagyok,nem szeretnék kockás hasat.
2011. dec. 10. 00:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!