Tudom sokan úgy vannak vele hogy aki füvezni akar,annak nem szab határt némi törvényszegés.
Én például szerintem alkalmanként füveznék,ha legális lenne.Néhányszor kipróbáltam,de ennyi.Néha napján 1-2 barátunkkal eszünkbe jut hogy kéne,de akkor egyből jön hogy "de kitől",meg "honnan",de " ő nem biztos forrás",ő meg "ismerős" ,meg mégicsak...stb.
Akit felzaklat a kérdés,vagy csak prédikálni akar,az távozhat.
Nem füveznék. Ismerősömék kint voltak most Hollandiában és beültek egy cafe shopba,, azt mondták jó volt :)
Nem tudom...ez engem nem vonz, de lehet én vagyok már öreg :) Egy jófajta 1-2pohár bor jobban felvillanyoz
28/n
2011. dec. 9. 06:31
2/42 anonim válasza:
ha legális lenne sem próbálnám ki. Nem érzem hiányát annak amit adhat. Nem ítélem el aki megteszi, mindenki maga tudja.
2011. dec. 9. 06:31
3/42 anonim válasza:
Nem füzveznék. A füvezés annak való, aki unalmában nem tud mit csinálni. Én nem unatkozom, nem vágyom gagyi izgalmakra.
2011. dec. 9. 06:36
4/42 anonim válasza:
Nem, ahogy írtad is,akit ez érdekel azt nem a törvény fogja megállítani, ahogy a tolvajt és a gyilkost sem állítja meg.Korábban a baráti társaságom nagy része bulik alkalmával füvezett,akkor sem érdekelt!
2011. dec. 9. 06:41
5/42 anonim válasza:
Nem.
Inni is szabad, dohányozni is szabad, mégsem teszem egyiket sem.
Az egészségem fontosabb - és, ha már valami tudatmódosító kell ahhoz, hogy jól érezzem magam egy buliban, akkor már megette a fene az egészet.
27/F
2011. dec. 9. 06:44
6/42 A kérdező kommentje:
Érdekes.Eddig nem megosztó!Most még inkább várnék válaszokat,jöhetnek.
Utolsó te szerencsés alkat vagy :)
2011. dec. 9. 06:46
7/42 anonim válasza:
Soha nem próbálnám ki.
2011. dec. 9. 07:23
8/42 anonim válasza:
Miért tennéd tönkre az egészségedet? Tudod, hogy árt. Ennyire unatkozol? Találj magadnak más örömforrást. Mondjuk kockás has fejlesztés tornával!!!!!!!!!!!!!! sokkal jobban néznél ki, mint agysejted pusztítása közben. :-(
2011. dec. 9. 07:25
9/42 anonim válasza:
Én nem füveznék. Semmin nem változtatna, ha legalizálnák, ahogy magad is írtad, aki akar füvezni, az úgy is megtalálja magának a lehetőséget, ha illegális, aki meg nem akar, az nem füvezne akkor se, ha legális lenne.
2011. dec. 9. 07:28
10/42 anonim válasza:
így is, hogy az. szóval igen, és örülnék neki, mert nem lenne annyira melós beszerezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!