Mit gondoltok a cigiről?
Aki cigizik büdös a szája, a bőre, családtag, partner esetén ez különösen zavaró tud lenni! A cigizők jelentős része tapló, mert nem kérdezi meg a mellette állókat, hogy rágyújthatnak-e? Ez különösen zavaró buszmegállókban vagy szabadtéri koncerten, ha nagy a népsűrűség, vagy zárt szórakozóhelyen, ha a cigivel össze vissza járkál valaki, vagy a táncparketten vagy.
És akkor még nem beszéltünk az egészségre és a pénztárcára való negatív hatásokkal.
Na meg barátnőt is nehéz találni, mert ha az összes bagóst kizárom, akkor jelentősen csökken a szóbajöhetők száma.
Azt meg különösen nem értem, hogy egy nőnek miért nem ciki, ha rágyújt? Holott szerintem az, csak még ők nem látják ezt! Érhetetlen, ha hogy befújják magukat parfümmel, feleslegesen, mert azt alaposan elnyomja a bűzrudak szaga.
"jó móka :D mindenki úgy rontja el az egészségét ahogy akarja, ebbe ne szóljon bele más!"
Ha 50 évesen feldobod a bakancsodat tüdőrákban, akkor mit mondasz a fiadnak? (mielőtt meghalsz)
Tényleg jó móka lehet. Az Apukám biztosan nem röhögött és mi sem amikor elment. Gondolkozzál már, és nem viccelődj ezen és máson sem. El sem bírod képzelni mekkora fájdalom elveszíteni valakit, főleg a cigi miatt.
De te mókázgass csak nyugodtam.
én vagyok "a mókázgatós"
ha le esett volna az volt a lényege amit, írtam hogy mindenki úgy rontja el az egészségét ahogyan akarja, egyébként nem rosszból mondom, de akinek hajlama van a rákra az úgy is megkapja akinek nincs az meg nem.
Persze, hogy a cigi káros (én sem cigizek) de attól függetlenül sok ember szereti és szívja, meg ér nekik annyi kockázatot, hogy szenvedéses halált haljanak.
És ha még ezt is vállalják, hát had szívják, de ha megnézzük hány NEM DOHÁNYOS hal meg rákban, hát nagyon sok ember nem dohányzik mégis rákos lesz...ha mértékkel csinálunk valamit az nem tesz tönkre
Kedves utolsó! Kérlek szépen keress már rá a gugliban a tüdőrák szóra. Ezt nem igazán "kapják el" a nemdohányosok. Ez nem a genetikától függ.
"...egyértelműen bizonyítottnak tekinthető, hogy a tüdőrákos halálozások legalább 85-90%-a a dohányzás következménye."
Sajnos Apu révén egy csomót utána olvastam. És ezt a fajta rákot lehet e legkönnyebben megelőzni és kivédeni. És nem utolsó sorban ez a legalattomosabb rákfajta. Mire kiderül és tüneteket produkál addigra már jóformán mindegy. Nincs mégy 5% esély sem a túlélésre. Sajnos ez az igazság.
sajnálom hogy elvesztetted apukádat.
a cigire visszatérve, én is tudom, hogy káros de pl engem nem érdekel ha néha néha egy fél szálat vagy egy szálat elszívok, nincs mit vesztenem ha meghalok.
Az már más dolog, hogy másnak van.
nem dohányzom. régebben persze kipróbáltam, csak kíváncsiságból, de szerencsére nem is ízlett, nem is értettem más mit szeret rajta.
" nincs mit vesztenem ha meghalok", ezt sokam elmondhatják, DE: a legtöbb embernek nem mindegy hogyan hal meg! szerintem, ha valakinek megmondják, ennyid van hátra és még azt is végig kell szenvedni, az egy rohadt rossz halálmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!