Mit gondoltok a teás cigiről?
Figyelt kérdés
Mennyire káros, milyen hatása van és okoz-e függőséget?2011. júl. 3. 13:19
1/3 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy a teafiltert kibontod és elszívod, akkor arra azt tudnám mondani, hogy utánanéztem már, volt aki írt ilyen nőklapja web oldalra, vagy mi a csudára és ott azt írta neki a tüdőgyógyász, hogy mivel klinikailag még nem tesztelték, így nem tudják megmondani, hogy milyen hatásokkal jár. (ergo orvosok még laboratóriumi körülmények között nem tesztelték, tehát egyáltalán nem tudni, hogy milyen mellékhatásai, következményei lehetnek!)
Ha a kérdés nem erre vonatkozott, akkor bocsánat.
Remélem, tudtam valamit segíteni!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam, köszönöm a választ :)
Ha valaki tapasztalt már valami káros hatást, írja meg légyszi!
2011. júl. 3. 17:18
3/3 anonim válasza:
Én egyszer tekertem magamnak egyet poénból. Teljesen más íze volt, mintha dohányból lett volna tekerve, és a füstje is könnyebb volt és gyakorlatilag nem volt semmi bukhéja, legallább is nekem nem. Sokkal nehezebb volt tekerni, mivel finomabbra van vágva a dohány, és így könnyen kifolyik a betekert cigiből. Én ezt úgy oldottam meg, hogy elcsavartam mindkét végét. Egyszer kipróbálni jó, de amúgy semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!