Mit gondoltok a cigiről?
Miért is tiltsuk be? Attól mi lenne jobb? Felvirágozna az illegális piaca, még kevesebb bevétele lenne az államnak.
Sokkal hatásosabb lenne az embereket megtanítani rá, hogy ne szívják.
Nagyon károsnak tartom.
Élvezeti cikknek sem tudom elképzelni, és egyéb másnak sem. Mondják hogy egyesek azért dohányoznak hogy fogyjanak. Van fogyókúra...Mások azért mert idegesek...Ha valaki szétnézne az életben, akkor biztosan találna olyan valamit, ami le tudná nyugtatni...Mások gondolom menőzésből... Én nem tartom menőnek azt, ha valaki ennyire károsítja magát...És még lehetne sorolni. Összességében elmondhtatom hogy a cigaretta semmire sem jó megoldás, sőt épp ellenkezőleg.
Így eszembe jut egy történet, kicsit kapcsolódik ide is: Amikor kóláztam tinédzserkoromban, nagybátyám azt mondta, hogy akik gyártják ezeket a kólákat, abból a pénzből ami bejön nekik, vesznek maguknak gyümölcslét :-) Szerintem ez ugyanúgy elmondhat a cigarettagyártókra is. Lehet, hogy akik ezt csinálják, a befolyt összegből jobb dolgokat vesznek, mint azok akiknek készítik :-)
Összességében sajnálom azokat az embereket akik rendszeresn fogyasztják mert nemcsak a pénzük megy rá, hanem az egészségük is. Remélem egyszer sikerül leszokniuk róla ^^
Hát, jobb mintha még mindig nyugtatókat szednék pl.
Egyébként meg, mint élvezeti cikk elmegy, csak nem napi 1 dobozbaz, hanem mondjuk heti átlag egy doboz, mondjuk.
Egyébként feleslegesen drága, az árát nem éri meg, baromi káros, rontja a sport teljesítményét az embernek, kevésbé érzel szagokat, másokkal is kicseszel. Szó se róla, néha jó elszívni egy egy cigit, de azt nagyon nem bírom amikor valaki két óráig nem tud rágyújtani és már majd meg kattan, meg rohangál össze vissza, vagy a zuhogó esőbe beáll a megállóba és ott a kisbaba pofájába fújja. Ha ennyire nem bírod ki álljál ki az esőbe cseszdmeg, hülye állat, de ne egy ártatlan kisgyerek egészségét cseszd el. Én dohányzok elég sokat, de ez már akkor is pofátlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!