Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok a cigiről?

Mit gondoltok a cigiről?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 16:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
73%-os vagyok és nem erre gondoltam... hanem arra, aki úgy viszonyul hozzá mint az eddig válaszolók többsége...
2011. okt. 1. 12:39
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Lehet kultúráltan is cigizni, nem csak a tömegben, meg a buszmegállóban.
2011. okt. 1. 21:34
 13/28 anonim válasza:
43%
Idióta ötlet volt kitalálni is!!!
2011. okt. 3. 15:58
 14/28 anonim ***** válasza:
48%
Én támogatom. Szívja csak nyugodtan aki akarja. Vegyen minél többet, szívja is el mind egy szálig. És persze csak boltban vegye, ahol megfizeti utána az adót. Kajára ne költsön, pláne gyümölcsre, zöldségre, az kell nekem! Orvoshoz se menjen, bár én nem nagyon járok.
2011. okt. 3. 16:05
 15/28 anonim válasza:
Egézségromboló.Sokkal több rosz dolog van benne mint jó.
2011. okt. 3. 16:30
 16/28 anonim válasza:
Szerintem igenis bunkó paraszt aki egy buszmegállóban cigizik. Bár erre egy dohányzó sem gondol mert alapból csak buta emberek kezdenek el dohányozni. amúgy meg jobb ha nyugtatót veszel be mert az legalább másokat nem zavar és nem leszel tőle büdös.
2011. okt. 3. 16:49
 17/28 anonim ***** válasza:

Azért ez nem igaz, amit az utolsó állít. Vannak olyanok, akik megkérdezik a jelenlévőket, hogy zavarná-e őket ha... Buszmegállóban, meg olyan helyen, ahol idegeneket is zavarhat meg eleve nem gyújtanak rá. Létezik a dohányzásnak is igényes formája, csak a többség tahó, és ez más kérdés, mert ennyi erővel az alkoholt is tiltani kéne.

Persze a legjobb az lenne, ha a bunkókat lehetne betiltani.

2011. okt. 4. 09:14
 18/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó előtti, szerinted majd a 8 általánosos kőműves kelemen józsefet érdekelni fogja hogy ottvan a kisbaba? Akkor is kicsapja a piros bondot és elszívja a fele dobozt...ERről nem csak a cigi tehet, ha lenne más ilyen tárgy, ami káros lenne, azt is ugyanúgy csinálná mindenki mellett, még ha zavarja akkor is. Furán hangzik de nem tudom másképpen leírni.
2011. okt. 4. 12:16
 19/28 anonim ***** válasza:
Röviden és tömören ennyit gondolok róla: MEGÖLTE AZ APUKÁMAT. ELVETTE TŐLÜNK... :'(
2011. okt. 4. 12:24
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
jó móka :D mindenki úgy rontja el az egészségét ahogy akarja, ebbe ne szóljon bele más!
2011. okt. 4. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!