Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 16-22 éves dohányzó fiúk,...

16-22 éves dohányzó fiúk, válaszolnátok néhány kérdésre?

Figyelt kérdés

1. Mióta cigiztek? Hogyan szoktatok rá? (ki miatt, stb.)

2. Mennyit szívtok naponta?

3. Milyet szívtok?

4. Otthon tudják-e nektek? Ha igen, mit szóltak hozzá?

5. Észrevettél-e magadon bármilyen negatív hatását annak, hogy cigizel? Történt-e emiatt bármilyen negatív élmény (pl. kirekesztés), hatás?

6. Megbántad, hogy cigizel?

7. Melyik a kedvenc cigid?

8. Szoktál köhögni a cigitől? Melyiktől köhögsz a legkevesebbet? :)

A válaszolóknak megy a zöld kéz, köszi!

2011. aug. 31. 00:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

1. Mióta cigiztek? Hogyan szoktatok rá? 14 éses korom óta. Az egyik haverom megkínált, és egyre gyakrabban gyujtottam rá.

2. Mennyit szívtok naponta? Fél doboz. (Ha unatkozok 1)

3. Milyet szívtok? Minden ami erős :)

4. Otthon tudják-e nektek? Ha igen, mit szóltak hozzá? Nem tudják.

5. Észrevettél-e magadon bármilyen negatív hatását annak, hogy cigizel? Történt-e emiatt bármilyen negatív élmény (pl. kirekesztés), hatás? Kevesebbet tudok futni, mert nehezen lélegzem közben.

6. Megbántad, hogy cigizel? Nem nagyon

7. Melyik a kedvenc cigid? Marlboro, Dunhill

8. Szoktál köhögni a cigitől? Melyiktől köhögsz a legkevesebbet? Nem szoktam köhögni.

2011. szept. 2. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:

1. Az első néhány szál cigimet 15 éves koromban szívtam el, amikor a haverok gimiben megkínáltak. Nem azért fogadtam el, hogy lássák milyen menő vagyok, hanem mert kíváncsi voltam milyen, és adott volt a lehetőség. Utána sokáig hagytam a fenébe, nagyjából 17 évesen kezdtem rendszeresen.

2. Napi 8-10 szál elmegy, egy doboz kitart olyan két napig, de ez változó, van hogy kevesebbet többet, az átlag 8 körül van.

3. Jelenleg a Marlboro Flavour Plust szívom egy jó ideje, bár nem szeretem a gyengébb cigiket, ez valahogy megtetszett. Különben még Piros Multifilter, Piros Marlboro.

4. 18 éves koromig nem tudták, bár nem kaptam volna nagy szidást, nem azért mer elhanyagoltak, hanem anyuék pontosan tudták, hogy ha leszidnak, attól még ugyanúgy fogom csinálni. 18 éves korom után nem jelentettem ki konkrétan, csak nem zavart ha találnak nálam öngyújtót, cigit. Bár sokszor mondták h próbáljak leszokni, stb. különösebben nem volt vele semmi bajuk.

4. Igen, észrevettem, sajnos a pénztárcát üríti ki a legjobban, de sajnos edzésnél is érzem, hogy a 20 percet futással, kardióedzéssel még lazán megcsinálom, a 20. perc után már erősen lihegek, köhögöm gyakran. Régen 40 perc is lazán ment, köszönhetően annak hogy rengeteget sportoltam. Ma is sportolok, de nehezebben sajnos.

6. Sokáig nem foglalkoztam vele, mára nagyon megbántam, nem kellett volna elkezdeni. Gyűjtöm az elhatározást, hogy megint megpróbálok leszokni, akaraterőt gyüjtök.

7. Kedvenc cigijeim azok, amiket szívok naponta, mert nem túl drágák, megtehetem h a kedvencem szívjam. De ezenkívül nagyon szeretem a Szofit, Benson&Hedges-t, Memphist.

8. Szoktam köhögni, ahogy írtam edzéskor, ill. a reggeli első cigimtől néha köhögök, de ez nem gyakori. Különben napközben is előfordul. Nemigazán figyeltem, melyiktől köhögök kevesebbet, a mostani Marlborotol péládul reggelente nem köhögök, de ugyanúgy néha köhögök napközben.

21/F

2011. szept. 5. 17:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Ilyen egy fogyatékos kérdést minek tesztek fel mindennap? Nem sértegetésből, na de mindegy, válaszolok:

Sacc per kb. 1-1,5 éve, elkezdtem a haverokkal, először azt hittem hogy meg fog nyugtatni, de aztán rászoktam

Nagyjából helyzet függő, ha társasággal vagyok simán elmegy egy pár óra alatt egy doboz, mert iszunk is, és olyan jó a hangulat.

Piros Marlboro, 100-as piros marlboro, de megváltoztatták és azóta vacak, szóval most még kék multit.

Nem tudják, de nem is akarom hogy megtudják.

Kevésbé tudok futni meg sportolni, legalábbis a piros marlbi után, sok benne a kátrány.

Igen, mert nagyon drága, ellenben jó érzés

A régi piros marlboro volt az. Na meg a régi kék multi

Ez a kérdés egy fszság, legalábbis a második fele, persze hogy szoktam, eléggé gyakran és sokat. De hogy mennyit azt honnan a rákból tudjam?

2011. okt. 30. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyébként meg te kedves kérdező hány éves vagy? Minek kérdezel ilyeneket?
2011. okt. 30. 14:26
 15/17 anonim válasza:

1. 14 éves korom óta

2. Napi 1 doboz

3. Arany malbi vagy kék multi

4. nem tudják

5. csak pozitív hatást tapasztaltam eddig

6. nem

7. Malboro Blue Frost

8. nem nagyon :P

2011. nov. 12. 14:35
 16/17 anonim válasza:

-15 éves korom óta cigizek, busszal jártam akkor suliba ( internátusban vagyok most) és mindig 10percel hamarább mentünk,hogy 1-1szálat el tudjunk szívni. Majd már haza felé is rágyujtottunk.

- Tevékenységtől függ (5-40szál)5 a napi minimum

-Kék és Fekete Pallmall na meg Kent Core

- Fél éve tudják( azelőtt már sejtették)mondták hogy ne szokjak rá meg hogy milyen rossz,nem mehetek el itthonról meg ilyenek. 2hét és már minden a régi volt, nem hangoztatták h ne cigizzek se semmi.

-Semmi különöset nem vettem észre

-Nem bántam meg, nagyon jól tud esni

- Kedvenceim: Fekete Pallmall,Kent Core, kék Pallmall meg a fekete benson is belefér :)

- Nem szoktam köhögni

17/F

2016. aug. 21. 23:49
 17/17 anonim ***** válasza:

1. Két éve, mert megnyugtatott

2. 4-5 szál

3. sárga camel, arany Marlboro

4. nem tudják

5. Nem

6. nem

7. sárga camel

8. nem szoktam

16/f

2018. nov. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!