Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért dohányoznak az emberek...

Miért dohányoznak az emberek miért nem lehet be tíltani?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 11:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Igen, csak nem kérdésre válaszolt,hanem rögtön belekötött a helyesírásába :).Azok szokták ezt csinálni, akiknek semmi érvük sincs, csak meg kötözködni akarnak. Egyébként meg aki beléd akar kötni, az beléd is fog. Bele fog kötni a kinézetedbe stb. Apád elég nagy butaságot mondott, vágod? :D
2011. aug. 28. 14:32
 12/22 anonim ***** válasza:
-meg
2011. aug. 28. 14:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Te most a kérdésre válaszoltál amúgy, vagy a másikkal kötözködsz?
2011. aug. 28. 14:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Nézd végig a hozzászólásokat, és megtudod,h válaszoltam-e a kérdésre. Ha válaszolok, már az is kötözködés?:D
2011. aug. 28. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:
alóban nem jó dolog a dohányzás de ritkán én is megkívánom,főleg egy jó társaságban nagyon jól esik egy-két szál cigi. :DDD
2011. aug. 29. 12:29
 16/22 anonim ***** válasza:
Kb azért, amiért az alkoholt se, úgyis beszereznék illegálisan, adó nélkül. Így meg az állam is kap pénzt. Amúgyis, ez túl elterjedt szokás, hogy csak úgy belehessen tiltani.
2011. aug. 29. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem butaság :D Amúgy semmibe se nézem apámat, mert egy balfsz, de ez korrekt dolog.:D Csak meg kell nézni mennyien esnek pofára mert nagy a pofájuk de semmit nem tudnak felmutatni
2011. aug. 29. 21:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért mert a vezető politikusaink tudják hogy tiltással semmilyen eredményt nem lehet elérni :)
2011. aug. 31. 18:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Ennél egyszerűbb kérdést akarva se találtam volna ki... Gondolj bele mi lenne ha betiltanák a cigit egyik napról a másikra... a dohányosok 10%-a feldolgozná, a maradék 90% meg menne tüntetni, meg idegbetegeskedni az utcára... szerinted tényleg ez hiányzik most a magyaroknak? Én cigizek 6 éve, és hidd el hogy abban a 10%-ban lennék akit nem érdekelne, mert szeretnék leszokni, és úgy lenne a legkönnyebb hogy ha nincs cigi és kész, pont. de szerintem van elég baja a magyar népnek ahhoz hogy minden káros szenvedélytől megfosszák őket :/
2011. szept. 11. 12:16
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

1. Nem mindegy neked, miért dohányoznak? Ez a dohányzásellenesség csak mostanában jött divatba, azelőtt senkit sem érdekelt, hogy dohányzol-e vagy sem. Az egészségről meg annyit, hogy ha nagyobb városban élsz, legalább annyi méreganyagot letüdőzöl, mintha dohányoznál.

2. Azért nem tiltják be, mert ez óriási pénzt hoz az államnak. Amit az ember kifizet egy doboz cigire, annak a négyötödét állambácsi nyúlja le. Ha be lenne tiltva a dohányzás, akkor sokkal kevesebb pénze lenne az államnak, és ezt a hiányt pótolni kellene, például azzal, hogy tovább növelnék az adókat. Szerinted akkor jobb lenne? Lefogadnám, hogy te lennél a legjobban felháborodva, ha ez történne!

Egy nem dohányos.

2011. szept. 11. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!