Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha ilyen drága a cigi akkor...

Ha ilyen drága a cigi akkor miért veszik meg az emberek?

Figyelt kérdés
Folyamatosan emelik az árát és akinek kenyérkérdés lenne,az sem teszi le. Miért? Úgy gondolják,hogy ennyi luxus nekik is jár?
2011. szept. 4. 15:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

ez függőség, ez betegség.

olyan mint cukorbetegnek az inzulin

az is megfogja venni, ha kennyérre nem marad.

2011. szept. 4. 15:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy resze fuggo, a masik meg ugy gondolja hogy meno.
2011. szept. 4. 15:38
 3/17 A kérdező kommentje:
Azért nem ugyanaz! A cukros azért veszi,nehgy beteg legyen a dohányos meg tuti beteg lesz tőle.
2011. szept. 4. 15:38
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Függőség, addig örüljünk, míg nem értjük. Nem ítélem el, mert mindenkinek a saját dolga.

De amit múltkor láttam a híradóban, az felháborító volt: Nő panaszkodott, hogy kikötötték a vizet, mert nem fizették. Mindenzt úgy mesélte, hogy közben cigizett... Az ilyen meg is érdemli.

2011. szept. 4. 15:44
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Eddig megtehettek, hogy fuggjenek a cigitol, mert aranylag olcso volt. Na, most majd kell elvonoszolgalatokat letesiteni, hogy gyerekek ne gyertyafeny mellett tanuljanak, es ehessenek is.
2011. szept. 4. 15:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

én cigiztem, de már leszoktam róla 2x. először,mikor terhes lettem,akkor 3 évig nem gyújtottam rá, másodszor pedig most, amikor kiszámoltam,mennyit költök el rá havi szinten, konkrétan sajnálom rá a pénzt, és a gyerekre is kevesebb jut (meg minden másra)

szerintem függő nem voltam, 1 hétig voltam marha ideges, és feszült. azóta rágyújtottam már, de olyan szarul esett, hogy eldobtam. szerintem nem fogok rá visszaszokni.

2011. szept. 4. 15:48
 7/17 anonim ***** válasza:

Piára, cigire, és szerencsejátékra mindig van pénz!

:(

2011. szept. 4. 15:52
 8/17 anonim ***** válasza:

15:38

nem akarok a drogosokról, meg az alkoholistákról beszélni

de az is tönkreteszi őket, mégis mennek utána.

2011. szept. 4. 15:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Mert azok is fuggo betegsegek.
2011. szept. 4. 15:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne tuti beteg tőle?
2011. szept. 4. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!