Mert a függőség nagy úr,és ezt a dohánygyárak,és az állam is tudja,ezért a folyamatos emelés.
2011. szept. 4. 16:01
12/17 anonim válasza:
Én sosem voltam függő. Szeretek dohányozni, szeretem a dohány ízét, a hangulatát, a parazsat ahogyan ég, a mozdulatot. Szeretek füstölni, és azért veszem, mert van rá pénzem. Néha 1 hónapig sem gyújtok rá.
Vannak, akik függenek tőle, például anyám. Ő, és a függők azért veszik, mert egyrészt szeretik, másrészt elvonási tüneteket produkálnak. Pl. idegesség, remegés, stb.
2011. szept. 4. 17:28
13/17 anonim válasza:
Akkor k*rtam el amikor 16 évesen elszívtam az elsőt.
2011. szept. 5. 15:03
14/17 anonim válasza:
Nem tudom, miért veszik. Mindkét szülőm cigizik, naponta fejenként több, mimt 2 dobozzal, hónap végére már kenyérre sincs pénzünk, de arra a büdös szarra van, mindemellett egy csomó pénzt is EMIATT kell gyógyszeree költeni, de ha én akarok valamit venni, legyen az teljesen egészséges vagy sportoláshoz szükséges eszköz, kellék, akkor én már hülye vagyok, hogy mit képzelek "ilyen DRÁGA FELESSLEGES" dologra költöm a pénzt!
2011. szept. 5. 18:24
15/17 anonim válasza:
te miért veszel csokit? miért iszol kólát? élhetnél kenyéren, és vizen is. a csokitól ráadásnak elzáródik az ered, a kólától meg gyomorfekélyed lesz, és még a fogad is kirohad. mégse zargat senki, hogy miért. igy van ez a dohányzással is. tudjuk hogy nem jó, de ettől függetlenül
2011. szept. 5. 19:50
16/17 anonim válasza:
Azért ez nem teljesen így van. Kenyeren és vizen nem sokáig élne az ember. Szerencsére napjainkban talán kezd visszaesni a kólafogyasztás, egyre inkább előtérbe kerül a víz.
Aki meg minden egyes nap 600Ft-ért vásárol csokit, valószínűleg cukorbeteg lesz, ugyanúgy megérdemli, mint az említett példámban a kikapcsolt víz-cigiző nő páros. Kivétel, ha valami jó cégtől vásárol, így a 600 Ft-ból elfogadható adag jön ki, nem napi 2-3 tábla.
2011. szept. 5. 20:47
17/17 anonim válasza:
Mert nekik kell, valahol meg is tudom érteni, bár már én se szívok el napi 1 dobozt, és az anyagiak miatt legfőkébb, na meg az egészség se másodlagos...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!