Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit mondjak neki? Mit kezdjek...

Mit mondjak neki? Mit kezdjek most vele?

Figyelt kérdés

Unokahúgom 14 éves...Már többször halottam tőle hogy kipróbálná a cigit,de a rendes cigiktől fél...Ő tipikus nőcis vékony szálút szeretne kipróbálni és valami ízesítettet,pl a süteményeset...vagy az epreset.

De ilyet senki nem szív a családban,környezetében sincs olyan aki ilyet szívna meg rokonok sem...

De nem is akarom igazából hogy kipróbálja,még ha ilyen gyengéről is van szó.Ráadásul csak bennem bízott meg annyira hogy ezt elmondja...

Mit mondjak neki??

14 éves...mit csináljak vele??

2011. aug. 21. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Mutass a neten elrettentő képeket, cikkeket.
2011. aug. 21. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Nncsenek "nőcis" cigik. Csak az igénytelen nők cigarettáznak. Ezt magyarázd el neki.
2011. aug. 21. 21:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Mondtam már neki elrettentő példákat,de váltig állítja hogy ő nem rászokni akar csak kipróbálni....

Második válaszoló:igen ebben igazad van!

Köszönöm a válaszaitokat!

2011. aug. 22. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Mutasd meg neki ezeket.

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

Ha később beteg lesz sok pénzbe fog kerülni az orvosi kezelés, mert a társadalombiztosítás egy idő után nem fogja a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek gyógyítását 100%-ban finanszírozni.

Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.

Remélem tudtam segíteni.

Kérdező írtam privátot.

2011. aug. 22. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Eve, Vogue, Glamour, ezek női cigik. Szerintem vegyél neki és veled próbálja ki. Eléggé meg kéne becsülni, hogy elmondta neked, és nem titkolja mindenki elől, hogy aztán titokban addig próbálgassa amíg rá nem szokik. De ha sokat halogatjátok a végén barátnőkkel gyújt rá először, nem veled. Az pedig 100% hogy rászokás. (Ha veled, akkor egyáltalán nem biztos, hogy rá fog.)

Ja és második válaszoló, miért is vagyok igénytelen? 19/L

2011. aug. 23. 09:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben örülnék neki,hogy elmondta,s,hogy megbízik benned.

Szerintem inkább szerezz valahonnan egy szállal,aztán maradj ott vele míg kipróbálja.

Mert ha a barátaival próbálja ki,akkor egyre többször szív majd,s a végén rászokik.

2011. aug. 23. 10:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Ismerem annyira hogy a barátaival nem próbálná ki....:)

Remélem...

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 26. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Reméljük:)

kérdező írtam privátot

2011. aug. 26. 12:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Láttaam...:)
2011. aug. 26. 19:24
 10/10 teglaalatt válasza:

Annak ellenére, hogy a dohányzás mindenkinek káros, legalább nem akármilyet akar kipróbálni, és valszeg nem akárhogyan. vegyél neki egy olyat amilyet szeretne, és mondd meg neki, hogy kipróbálhatja, de nem nyúlhat hozzá megint egy darabig. NAGYON EGÉSZSÉGTELEN ÉS KÖNNYEN FÜGGŐSÉGET OKOZ. tényleg. nem vicc, de ha hajtja a kiváncsiság, ígyis úgyis megteszi. legalább csinálja úgy, ahogy ő szeretné. Mindenesetre jobb mintha valahol egy elb*szott bulin próbálná ki. Vigyázz rá, és lehet érdemes még várnia egy két évet(minél koraibb az első cigi, annál nagyobb az esélye a rászokásnak)

19f,16 évesen próbáltam ki. azóta rászoktam, de nem volt érdemes..

2011. szept. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!