Mit mondjak? Hogyan kezdjek el járni nőgyógyászhoz?
Az én első nőgyógyászom egy 70 év körüli dokibácsi volt, aki nyugdíj mellett fenntartotta a magánpraxisát. Na ő az ősz hajával olyan volt mint egy nagypapi. Tényleg az orvost láttam benne, nem a férfit. Azóta pedig szépen megtanultam, hogy a nőgyógyász benned nem a nőt nézi, hanem segíteni akar, és te se a férfit nézed benne, hanem az orvost.
Ne félj kitárulkozni előtte. Vele megbeszélheted ha gondod van a szexuális életeddel, vagy hogy milyen védekezési módszert ajánl neked. Hiszen ha egyszer terhes leszel, még az együttlétre alkalmas pózt is az orvosoddal beszéled meg.
szia!
első tanácsom: olyan ruhába menj,amit ha leveszed a nacid,meg a butyid,utába is takarja a feneked, én tunikába szoktam..és akkor nem olyan kellemetlen ott flangálni..sztk-ba ugy szokták h nővér behiv az öltözöbe, és mondja h vetkőzz le,vagyis doki elé már alulról csupaszul mész,fel kell feküdni az asztalra és kiterülsz mint a béka, és a doki vizsgálatkor mondja h lazulj el, amit persze nem tudsz naon,sőt erre a mondatra még idegesebb leszel...meglesi mi helyzet,kimész,felöltözöl és utána vissza be, és elmondja mi bajod,mit kell szedned stb..
jaa, és ha ár ott vagy kérj rákszűrést is, egy passzattal legalább meglesz az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!