HA 5-6 hetes terhes vagyok és Zinnatot szedek, mert e-coli van a vizeletemben, lehet baja a babának? Nőgyógyászhoz csak hétfőn tudok menni, de azt mondják gyorsan el kéne kezdenem szedni.
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 15:08
1/7 anonim válasza:
Zinnatot én úgy tudom lehet terheseknek is én ha jól emlékszem anno 2 hónapos terhesen azt szedtem és makk egészséges a fiam. Nézd meg a betegtájékoztatót egész biztos rajta van.
2/7 A kérdező kommentje:
az nincs, hogy tilos, csak hogy ha terhes beszéljen orvosával
2011. márc. 2. 15:25
3/7 anonim válasza:
Hívd fel az orvost, akár az ügyeletes orvossal is beszélhetsz bármelyik kórházban. Ilyen kérdésre ne itt várj választ, mert ez elég komoly dolog! (nem bántani akarlak, félre ne értsd!)
4/7 anonim válasza:
Én is szedem nekem a nődoki írta fel.
32 hkm
5/7 anonim válasza:
Nekem is ezt írták fel, 16 hetes voltam.
6/7 anonim válasza:
Én is azt szedtem,amikor 6 hetesen lázas beteg voltam. A doki mondta,h lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. márc. 2. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!