Mikor menjek el nőgyógyászhoz? 13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív, aminek nagyon örülünk. Közben elég jól meghűltem, igaz azt mondják a hő emelkedés is a terhesség egyik jele.
Ha nincs görcs és vérzés barna folyás akkor elég 2 hét múlva elmenned. Gratulálok!
Tulsullyal sajnos most már nem tudsz mit kezdeni, de majd a védőnpő odafigyel rád.
13-án terhes kellett volna legyek nem lettem a tesztem pozitív
ezt kicsit furin fogalmaztad meg...nem is igazán értem
13.án teszteltél pozitívat?
szerintem azt akartad írni,hogy 13.-án megkellet volna jönni de nem jött meg!nem azt,hogy terhesnek kellett volna lenned jól gondolom?!:)
egyébként ha minden rendben van nincs semmi panaszod ráérsz majd 6-7 hetesen menni,hogy szívhang is legyen addigra már!de az sem baj ha később mész én 9 hetesen voltam pl a 12.hétig nincs semmilyen kötelező vizsgálat!gratulálok egy 17 hetes pocis:)
Ha nem görcsölsz, tényleg ráérsz 5 de inkább 6 hetesen menni, mert akkor már láthatóan dobog a kis szíve. (Vagy hallhatóan, ez orvos- és készülékfüggő!) :)
(Ha görcsölsz, akkor azért nézesd meg magad. Én mondjuk ellenpélda vagyok, mert rettenetesen görcsöltem, és nagyon féltem, hogy méhen kívüli, de jó helyen van a kis lurkó!!! Kb 3 hétig görcsöltem.)
23 hetes első babás kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!