Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért közvetlen az ajtókba...

Miért közvetlen az ajtókba van a bagóshely a bevásárlóközpontokba és az irodákba?

Figyelt kérdés
Megyünk be pld a tescoba vagy egyirodába intézkedni át kell vágnom magamnak, aki az életbe egy szállat se szívtam és az egy éves gyerekemnek is a bűzön amit a cigisek csinálnak. Miért jó ez, hogy vagy az a választásom, hogy nem megyek sehova, vagy szívom más emberek mocskát?
2009. ápr. 15. 11:10
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Na, de most a mocskolódást félretéve. Léci mondjátok meg, hogy Ti cigisek hogyan látjátok, hogy hogyan lehetne megoldást találni arra, hogy ti is kultúrátlan cigizhessetek úgy, hogy jól is érzitek magatokat és másnak ezzel nem okoztok rosszat ( nem feltételezem, hogy az olyan jó érzés, hogy 2 pár hetes gyerek fejébe fújja bárki is a füstöt) és aki nem cigizik, annak se kelljen otthonülő ufóvá válnia.... a probléma adott.... ha nem lenne sokakat érintő, akkor nem hoznának törvényeket....mégis, csak az embereken múlik...nem? írtatok sokan olyat, hogy ti pld nem cigiznétek a tömegben, megállókban...Ti tudjátok esetleg, hogy az, aki ezt mégis megteszi, annak mitől lenne "kedve" nem rágyújtani ott, ahol hemzsegnek a nemdohányzók ( pld játszótér)?
2009. ápr. 21. 15:26
 32/35 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy olyan hú de jó szülők lennének, akinek a gyerekét egy iskolai buta banda befolyásolni tudná és nincs annyi tekintélye és ráhatása a saját gyerekére, hogy megértesse vele, hogy az káros és nem kell csürheként vonulnia és utánoznia hülyeséget, csak hogy tag lehessen és szeressék. Barátot tolláról....

A SZÜLŐK BESZÉLHETNEK EGY 13 ÉVES GYEREKNEK, SZERINTED KIRE FOG HALLGATNI? AZ ÉP ÉSZRE, VAGY ARRA HOGY A BARÁTAI MÁR MIND KIPROBÁLTÁK ÉS HÉ MIÉRT NEM GYUJTASSZ RÁ? PERSZE NÁLAM NEM PONT EZ VOLT, ÉN 12 ÉVESEN KIPROBÁLTAM, 14 ÉVES KOROMTOL DOHÁNYZOM RENDSZERESEN. A SZÜLEIM SOK IDEIG NEM VETTÉK ÉSZRE, MINDIG BEFUJTAM MAGAM MINDENFÉLE PARFÜMMEL, KEZET MOSTAM, MIRE HAZAÉRTEM MÁR NEM LEHETETT ÉREZNI. A DOBOZT MEG JOL ELDUGTAM MINDIG. EGYSZER ESTE MIKOR HAZAÉRTEM MEGÉREZTÉK, KAPTAM IS A FEJEMRE RENDESEN. NAGYON SOK IDEIG TILTOTTÁK, DE MIKOR RÁJÖTTEK, HOGY NEM SOKAT ÉRNEK EL VELE, AZOTA MÁR CSAK MONDJÁK MINDENNAP HOGY NE CSINÁLD NEM KÉNE STB. MAJD KIVÁNCSI LESZEK, HA GYEREKED LESZ, AKKOR HALLGATNI FOG E RÁD, ÉS LESZ E ANNYI TEKINTÉLYED, HOGY NE GYUJTSON RÁD. HIDD EL LEHET AKÁRMENNYI TEKINTÉLYED VAGY BÁRMI, EGY FIATAL GYEREK, AKI MEGAKAR FELELNI A TÁRSAINAK, KIVÁNCSI A VILÁGRA, NEM FOG RÁD HALLGATNI.

KÉRDEZŐNEK MONDOM: NEMTUDOM MIT LEHETNE TENNI, ÉN IS ELITÉLEM AZOKAT, AKIK TÖMÖTT BUSZMEGÁLLOBAN DOHÁNYOZNAK, ÉN MINDIG ARRÉBB MEGYEK. JÁTSZÓTÉREN SZERINTEM ANNYIAN MÁR NEM GYUJTANAK RÁ, MIVEL 30EZER FORINT A BÜNTETÉS, MI IS CSAK ÉJJEL SZOKTUNK, MIKOR OTT ÜLÜNK LE PADRA, BULI ELÖTT. CSIKKET MEG NEM SZOKTUK OTT ELDOBÁLNI. AMIG NEM LESZ RÁ JOGSZABÁLY, SZERINTEM NINCS MEGOLDÁS A BUNKO BAGOSOKRA. AZ A BAJ, HOGY ELITÉLSZ MINDEN DOHÁNYOST, PEDIG VANNAK NORMÁLISAK IS, AKIK FIGYELNEK MÁSOKRA.

2009. ápr. 21. 21:38
 33/35 anonim ***** válasza:
Én sem dohányzok gyerekek mellett.Sőt még az autómban sem meg a lakásban sem.Csak a teraszon otthon.Viszont felhuztam magam ezen a primko bagós szövegen.Egyébként a bagózás nem egyenlő a cigizéssel.Aki bagózik az nem füstöl mert a bagózás az dohányrágást jelent.
2009. ápr. 21. 22:11
 34/35 anonim ***** válasza:

Én megvédem a kérdés íróját. Az a baj a bagósokkal, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire öli a szervezetüket az a mocsok, és azzal sincsenek tisztában, hogy másoknak is mennyire ártalmas a füstje!!!

Remélem jól felnyomják az árát, 1000 Ft alatt ne legyen kapható!

2009. júl. 29. 10:57
 35/35 anonim válasza:
Szörnyű volt ezeket a hozzászólásokat olvasni. Hihetetlen hogy sok ember ennyire leszarja mások egészségét, és csak magukkal foglalkoznak. Az én szüleim is dohányoznak és mindig megkérem őket hogy ne jöjjenek a szobámba, mert nem bírom a szagát és árt az egészségemnek. Mi a fenéért ölitek magatokat ezzel? másik: nincs akaraterőtök leszokni, gyenge emberek vagytok, el kell fogadni. Szánalmas az összes dohányos véleményem szerint, szégyen.
2009. nov. 26. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!