Miért közvetlen az ajtókba van a bagóshely a bevásárlóközpontokba és az irodákba?
Kétlem, hogy olyan hú de jó szülők lennének, akinek a gyerekét egy iskolai buta banda befolyásolni tudná és nincs annyi tekintélye és ráhatása a saját gyerekére, hogy megértesse vele, hogy az káros és nem kell csürheként vonulnia és utánoznia hülyeséget, csak hogy tag lehessen és szeressék. Barátot tolláról....
A SZÜLŐK BESZÉLHETNEK EGY 13 ÉVES GYEREKNEK, SZERINTED KIRE FOG HALLGATNI? AZ ÉP ÉSZRE, VAGY ARRA HOGY A BARÁTAI MÁR MIND KIPROBÁLTÁK ÉS HÉ MIÉRT NEM GYUJTASSZ RÁ? PERSZE NÁLAM NEM PONT EZ VOLT, ÉN 12 ÉVESEN KIPROBÁLTAM, 14 ÉVES KOROMTOL DOHÁNYZOM RENDSZERESEN. A SZÜLEIM SOK IDEIG NEM VETTÉK ÉSZRE, MINDIG BEFUJTAM MAGAM MINDENFÉLE PARFÜMMEL, KEZET MOSTAM, MIRE HAZAÉRTEM MÁR NEM LEHETETT ÉREZNI. A DOBOZT MEG JOL ELDUGTAM MINDIG. EGYSZER ESTE MIKOR HAZAÉRTEM MEGÉREZTÉK, KAPTAM IS A FEJEMRE RENDESEN. NAGYON SOK IDEIG TILTOTTÁK, DE MIKOR RÁJÖTTEK, HOGY NEM SOKAT ÉRNEK EL VELE, AZOTA MÁR CSAK MONDJÁK MINDENNAP HOGY NE CSINÁLD NEM KÉNE STB. MAJD KIVÁNCSI LESZEK, HA GYEREKED LESZ, AKKOR HALLGATNI FOG E RÁD, ÉS LESZ E ANNYI TEKINTÉLYED, HOGY NE GYUJTSON RÁD. HIDD EL LEHET AKÁRMENNYI TEKINTÉLYED VAGY BÁRMI, EGY FIATAL GYEREK, AKI MEGAKAR FELELNI A TÁRSAINAK, KIVÁNCSI A VILÁGRA, NEM FOG RÁD HALLGATNI.
KÉRDEZŐNEK MONDOM: NEMTUDOM MIT LEHETNE TENNI, ÉN IS ELITÉLEM AZOKAT, AKIK TÖMÖTT BUSZMEGÁLLOBAN DOHÁNYOZNAK, ÉN MINDIG ARRÉBB MEGYEK. JÁTSZÓTÉREN SZERINTEM ANNYIAN MÁR NEM GYUJTANAK RÁ, MIVEL 30EZER FORINT A BÜNTETÉS, MI IS CSAK ÉJJEL SZOKTUNK, MIKOR OTT ÜLÜNK LE PADRA, BULI ELÖTT. CSIKKET MEG NEM SZOKTUK OTT ELDOBÁLNI. AMIG NEM LESZ RÁ JOGSZABÁLY, SZERINTEM NINCS MEGOLDÁS A BUNKO BAGOSOKRA. AZ A BAJ, HOGY ELITÉLSZ MINDEN DOHÁNYOST, PEDIG VANNAK NORMÁLISAK IS, AKIK FIGYELNEK MÁSOKRA.
Én megvédem a kérdés íróját. Az a baj a bagósokkal, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire öli a szervezetüket az a mocsok, és azzal sincsenek tisztában, hogy másoknak is mennyire ártalmas a füstje!!!
Remélem jól felnyomják az árát, 1000 Ft alatt ne legyen kapható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!