Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért közvetlen az ajtókba...

Miért közvetlen az ajtókba van a bagóshely a bevásárlóközpontokba és az irodákba?

Figyelt kérdés
Megyünk be pld a tescoba vagy egyirodába intézkedni át kell vágnom magamnak, aki az életbe egy szállat se szívtam és az egy éves gyerekemnek is a bűzön amit a cigisek csinálnak. Miért jó ez, hogy vagy az a választásom, hogy nem megyek sehova, vagy szívom más emberek mocskát?
2009. ápr. 15. 11:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
72%
AMÚGY MEG KÖZLÖM VELED, HOGY ÉN PL HA KISGYEREK VAN A KÖZELBE DIREKT ELFORDULOK, ELMEGYEK ARRÉBB, ÉS MINDIG FIGYELEK, HOGY NEMDOHÁNYZOKNAK NE FUJJAM AZ ARCÁBA A FÜSTÖT, MÉG A KOCSMÁKBAN IS AKÁR. TUDOD MIAZ AZ TOLERANCIA?AZÉRT MERT TE NEM SZERETED, NEM DOHÁNYZOL, NEM KELL LEUGATNI A DOHÁNYOSOKAT, MEG ITT UGATNOD ÖSSZEVISSZA HOGY IGY-UGY MEG KÉNE EMELNI AZ ÁRÁT STB.
2009. ápr. 20. 20:57
 22/35 anonim ***** válasza:
72%

Az én gyerekem nem lesz olyan primitív, hogy rászokjon olyanra, amivel öli magát és a környezetét! Odafigyelés kérdése. Aki leszarja a gyerekét, mert fontosabb neki saját maga, vagy a " jó" példát mutatja, ne csodálkozzon, hogy bagóval a képében látja majd.....

EZ A KIJELENTÉSED MEG EGYENES NEVETSÉGES! ÉN NEM VAGYOK PRIMITIV, MÉGIS RÁSZOKTAM. SZERINTED A TE GYEREKED 13 ÉVESEN FELFOGJA TUDNI MÉRNI HOGY MENNYIRE KÁROS? A FENÉKET!!!!! BELEKERÜL EGY TÁRSASÁGBA, EGY SIMA ISKOLÁBA ÉS VALOSZINŰ HOGY KIFOGJA PRÓBÁLNI, JA ÉS EGYÁLTALÁN NEM ODAFIGYELÉS KÉRDÉSE. RÁM MINDIG IS ODAFIGYELTEK A SZÜLEIM, SOKAT TÖRÖDTEK VELEM, NAGYON JO SZÜLŐK. ANYUKÁM MINDEN DÉLUTÁN TANULT VELEM, BESZÉLGETTÜNK, APUKÁM IS FOGLALKOZOTT VELEM SOKAT ÉS EGYÁLTALÁN NEM SZARTAK LE! DE HA MEGLÁTNÁLAK AZ UTCÁN, LEHET BELFUJNÁM A FEJEDBE A FÜSTÖT, NE IS ÉLJ TUL SOKÁIG, HA ENNYI ESZED VAN TE OSTOBA!

2009. ápr. 20. 21:04
 23/35 anonim ***** válasza:
62%
Erről ennyit :)
2009. ápr. 20. 21:07
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem, hogy olyan hú de jó szülők lennének, akinek a gyerekét egy iskolai buta banda befolyásolni tudná és nincs annyi tekintélye és ráhatása a saját gyerekére, hogy megértesse vele, hogy az káros és nem kell csürheként vonulnia és utánoznia hülyeséget, csak hogy tag lehessen és szeressék. Barátot tolláról....

Nagyon tudatlan van, hogy ha abban a hitben ringatod magad, hogy ennyi cigi, amit te kifüstölsz a nagyvilágba, az másnak nem árt.

Tolerancia? Miért nem már a vakon lövöldözőeket toleráljuk, hisz nekik is vannak jogaik! A szándékos kár okozásért nem jár tolerancia.

2009. ápr. 21. 06:27
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem a te szüleidet minősíteném, nagyon szerencsés vagy, hogy legalább ennyire odafigyeltek rád!!!, de ha van kedved leírhatnád, hogy ha beszélgetős viszonyban vagytok,akkor hogyan volt az az időszakod, amikor rászoktál a cigire és ők nem tudtak lebeszélni róla vagy nem is tudták vagy hogy volt az, hogy nem tudtak ellene tenni.
2009. ápr. 21. 06:31
 26/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm és jól teszed szerintem, hogy nem cigizel legalább gyerekek mellett.

De ritka jófej vagy!

Tegnap kikísértünk valakit a buszhoz. Amikor odaértünk senki nem volt a nagy, hosszú megállóba és nem ott álltunk meg direkt, ahova majd a busz beáll és nyílni fog az ajtaja. Volt ott még egy valaki babakocsival.Pár perc elteltével megjelent 3 "ember"...nem együtt jöttek...és mindhárman közvetlen a 2 babakocsink mellett elkezdett füstölni és az egyik krákogni, köhögni majd köpködni... az anyuka szólt nekik kedvesen, hogy elnézést biztosan nem vették észre, hogy kicsikkel vagyunk és megoldható lenne-e, hogy kicsit odébb cigizzenek....válasz: fogd be a pofád te basznivaló, nem gondolod, hogy te mondod meg nekem, hogy én mit csináljak...és ez egy normálisan öltözött,jól ápolt NŐ! a kiscsaj aki még cigizett ott csak megrántotta a vállát és lenézően nézett a pasi meg úgy tett, mintha a Marson lenne és nem hall nem lát...és mi meg eljöttünk, hogy az egészséges füstöt ne szívják a gyerekink...mint ha mi tettünk volna bármi rosszat vagy bármit csináltunk volna bárki ellen....bagóskultúra, leszarás

2009. ápr. 21. 07:11
 27/35 anonim ***** válasza:
60%
A busz is füstöl.Ne is menj a közelébe.Pfujj.
2009. ápr. 21. 14:51
 28/35 A kérdező kommentje:
nagyon buta vagy, elcigizted az agyad, hogy azt hiszed, hogy az egy és ugyanaz?????????
2009. ápr. 21. 15:11
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem mentünk a közelébe! Legalább 4 méterrel álltunk tőle. De a rühes taknyok mégis odajöttek....
2009. ápr. 21. 15:20
 30/35 A kérdező kommentje:
Rühes takony jó kifejezés? tegnap hallottam egy bagóstól....bagós kultúra....
2009. ápr. 21. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!