Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért közvetlen az ajtókba...

Miért közvetlen az ajtókba van a bagóshely a bevásárlóközpontokba és az irodákba?

Figyelt kérdés
Megyünk be pld a tescoba vagy egyirodába intézkedni át kell vágnom magamnak, aki az életbe egy szállat se szívtam és az egy éves gyerekemnek is a bűzön amit a cigisek csinálnak. Miért jó ez, hogy vagy az a választásom, hogy nem megyek sehova, vagy szívom más emberek mocskát?
2009. ápr. 15. 11:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
szerintem is egy hárpia lehetsz, és ha sokat örökölt a kölyköd a génjeidből...
2009. ápr. 16. 23:23
 12/35 A kérdező kommentje:

Ó, ti aztán magatok vagytok a tökély. A ikútok nincs azon a szinten, hogy felfogja, hogy bűn mások egészségét rongálni. Szívjátok csak a füstöt és ha bagóztok, akkor legalább nagy az esélye egy jó kis tödőráknak, érrendszeri problémának és egyéb betegségnek....ezt csakis magatoknak köszönhetitek. A cigisek baja lenne az, akkor nem érdekelne, de az ilyenfajta nemtörődöm a nem cigisek egészségét is szánt szándékkal rontja.

És persze a világ mindazon tája sötét, ahol tiltják a bagózást x helyeken. Nagyon butaság ez és igazságtalan, hogy nem lehet ott büdösíteni és gyilkolni ahol csak akarnak a bagósok....dehát ez az ország még nem nött fel eddig....és nem is fog, amíg sok az annyira gyenge jellem, hogy nem képes leszokni egy rossz szokásról...és amíg a pénz az úr.

na, dehát igen, én vagyok a szemét, mert nem tűröm mosolyogva, hogy az orrom alá szutykoljanak....mint ahogy sokan mások sem....

2009. ápr. 17. 08:07
 13/35 anonim ***** válasza:
55%
Én vagyok a hárpiás.Mit gondolsz ha senki sem cigizne akko az állam mivel pótolná a kieső jövedéki adóbevételt?Beletenné a kenyér meg a tej árába is akár.Nem tagadom,hogy dohányzom de például inni nem iszom egy korty alkoholt sem és mégsem mondom hogy dögöljön meg az összes iszákos.Pedig mindefelé televagyunk sörösüvegszilánkokkal meg úton fekvő alkeszokkal akik sokkal nagyobb problémák mint a bagósok.Mert attól,hogy én elszívok egy doboz cigit az én fejem még tiszta marad és nem pisilek a fa tövére sehol.Mellesleg régen is dohányoztak az emberek.Nekem pl.a dédnagyapámnak mindig ott lógott a szájába és senki nem cseszegette érte hanem tiszteletbe tartották a szenvedélyét.Sokszor aludtam náluk kiskoromba és a sok füst ellenére még mindig élek és az anyukám is él aki szintén nagyapóval lakott.Sajnos nagyapókám 89 éves korában meghalt.Na kicsit elkalandoztam.Szóval csak annyit még hogy szerintem nagyon is védik manapság a nemdohányzók érdekeit csak egyszerűen telhetetlenek vagytok.A gyerekedben meg ne legyél biztos,hogy mit fog meg mit nem fog csinálni mert elég ha olyan társaságba kerül ahol dohányoznak.Mindenestre én nem szeretnék a gyereked lenni.Ja leszarom a pontozást.
2009. ápr. 17. 09:39
 14/35 A kérdező kommentje:

Annak a szulonek a gyereke keveredik rossz tarsasagba, aki hagyja, akinek fontosabb sajat maga, mint a gyereke es nem figyel. Legyel buszke csak nyugodtan a diszes pereputtyodra, dohanyos dohanyost nevel ugylatszik, megerdemlitek egymast. Meghogy tartsam tiszteletben h valaki gyenge jellem direkt az egeszsegem karositja...haha....es ezek miert nem tisztelik azt, aki nem dohanyzik....mert tul nagy dolog bezarkozni es ott bagozni h csak o maga szivja,,,vegen meg bebizonyitjatok, h a bago egeszseges es nem lehet nelkul elni

Ezert irtam h a penz....de nem lesz ez sokaig igy

2009. ápr. 17. 09:48
 15/35 anonim ***** válasza:
60%
Kedves hárpia!Egy megoldás van.Maradjál otthon te a pereputtyoddal és ne mászkálj sehova sem ha ilyen ostoba vagy.Rendelj interneten a Tescobol.Zárkózz be és zabálljál biotermékeket.Lehet még parfümillatút fogsz pukizni is idővel,hogy a körülötted élők mindig jó levegőben részesüljenek.Na megyek dolgozni mert meg kell keresni a cigirevalót.
2009. ápr. 17. 10:20
 16/35 A kérdező kommentje:
Ez a bagos felfogas. Mindenki takarodjon csak ti vagytok a vilagon, nem neztek se istent se embert. Onzo, masokat le se szaroak vagytok.
2009. ápr. 17. 10:31
 17/35 anonim ***** válasza:
75%
le se szaróak? leszarlak, nagy ívben
2009. ápr. 17. 11:16
 18/35 A kérdező kommentje:
tipikus primko bagos
2009. ápr. 17. 11:18
 19/35 A kérdező kommentje:
es menjel szepen ki buszken az utcara es fujd a fustod nyugodtan egy csecsemo arcaba....hisz a te rongyos penzeddel, amit az allamnak perkaltal a cigid araban mar megvetted magadnak ezzel a jogot a trogersaghoz....hajra bagos sopredeke
2009. ápr. 17. 11:21
 20/35 anonim ***** válasza:
72%
ANYUKÁM! A DOHÁNYOSOKNAK IS VANNAK JOGAIK, NEMTUDOM MIT JAJGATSZ, ENNYI CIGIFÜSTTÖL NEM LESZ SEMMI BAJOD. ÉN DOHÁNYZOM. ENGEM PEDIG AZ IDEGESÍT, HGOY NEM GYUJTHATOK RÁ A TESCOBA VÁSÁRLÁS KÖZBEN, A PLÁZÁBAN, A MOZIBAN, STB. AKKOR MOST ÉNIS FELLEGYEK HÁBORODVA?
2009. ápr. 20. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!