Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigis dobozra rá van írva: "A...

Cigis dobozra rá van írva: "A dohányzás halált okozhat". De hogy okoz közvetlen halált a cigi?

Figyelt kérdés
Az ok hogy tüdőrákot okoz, és abba hal bele az ember, de a dohányzásba hogy lehet belehalni?
2010. márc. 28. 13:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem elég közvetlen ok? Cigizel -> tüdőrákod lesz -> belehalsz. És azért halsz meg, mert cigiztél. Ha nem cigiztél volna, akkor nem haltál volna bele a dohány miatt kialakult tüdőrákba. Érted?
2010. márc. 28. 14:00
 2/23 anonim ***** válasza:
ember... -.- a füst szétszedi a tüdőd és minél többet szívsz annál hamarabb és annál fájdalmasabb halált fogsz majd halni! közvetlen meg max úgy ha égve lenyeled. de ez nem valószínű.
2010. márc. 28. 14:01
 3/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem a közvetlen halálra utal, de a tüdőrákon meg a többi szépségen kívül más bajod is lehet tőle, pl túlsúlyos ember esetében, aki nem biztos, hogy bírja a hirtelen jelentkező tüneteket. Ha ezek elszaporodnak, komoly gond is lehet. Én erre tudok gondolni.
2010. márc. 28. 14:02
 4/23 A kérdező kommentje:
Oké, értem, de akkor sem a dohányzásba hal bele az ember...
2010. márc. 28. 14:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az élet halált okoz. Kérjük ne próbáljon meg élni, mert úgyis meghal.
2010. márc. 28. 14:04
 6/23 anonim ***** válasza:
Azt nem írja a cigisdobozon, hogy KÖZVETLEN halált okoz, csak azt hogy haláltokoz. Na ez a különbség!
2010. márc. 28. 14:07
 7/23 anonim ***** válasza:
37%
Az élet szexuális úton terjedő, 100%-os halálozási arányú betegség.
2010. márc. 28. 14:09
 8/23 A kérdező kommentje:
Oké, akkor nem úgy írom, hogy közvetlen, de hogy okoz halált maga a dohányzás?
2010. márc. 28. 14:17
 9/23 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nekd az ovodában trágya volt a jeled...
2010. márc. 28. 15:04
 10/23 anonim válasza:

Figyu, a mai világban az óvodában kezdődik a terrorizmus: öldökölni tanítják az ifjakat.

A mai világban az általános iskolában kiokítják őket, hogy szervezett bűnözőpalántákat neveljenek.

A középiskola növeli a dolgot.

A felsőoktatás pedig nem kötelező. Én az élet iskoláját járom. Pedig fiatal vagyok még.

De már az utcán vagyok.

Kérdésedre egyszerű a válasz:

Tökmindegy, hogy szívsz, narkoholozol, vagy ezeket nem csinálod, úgy is meghalsz. De nem mindegy, hogy hol, mikor, hogyan és meddig, és mi módon éltél előtte.

2010. márc. 28. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!