Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ilyenek a bagósok hogy...

Miért ilyenek a bagósok hogy tudják hogy káros, de fizetnek érte meg szívják, meg másokat lesz@rnak és mindenhova odabagóznak, meg eldobálják a csikket stb?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 21:39
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
83%

Nincs kedvem tovább írásban vitatkozni veletek, csak gondoltam szólok, hogy én nyomtam piros kezet az kisfiamozó és tüdőrákot kívánó kommentekre.

Örülök hogy ilyen kellemesen elbeszélgettünk, remélem nem leszünk soha szomszédok semelyikőtökkel, mert abból csak nézeteltérés lenne. :)

2011. aug. 21. 16:11
 42/54 anonim ***** válasza:
26%

"K G válasza:

Nincs kedvem tovább írásban vitatkozni veletek, csak gondoltam szólok, hogy én nyomtam piros kezet az kisfiamozó és tüdőrákot kívánó kommentekre.

Örülök hogy ilyen kellemesen elbeszélgettünk, remélem nem leszünk soha szomszédok semelyikőtökkel, mert abból csak nézeteltérés lenne. :) "

Ugyan, mi köszönjük, h velünk voltál. Azt,h lepontoztál, nehéz lesz feldolgozni, de nyugtatókkal vhogy azért tudni fogok aludni.

2011. aug. 21. 18:18
 43/54 A kérdező kommentje:

"Örülök hogy ilyen kellemesen elbeszélgettünk, remélem nem leszünk soha szomszédok semelyikőtökkel, mert abból csak nézeteltérés lenne. :)"

hát szerintem kéne ilyen lakóparkokat csinálni csak bagósoknak és akkor bent a házba annyit szívnak amit akarnak, meg lennének ilyen fülkék az utcákon is ha esik az eső tudjanak szipuzni a buszmeg mellett, komolyan ez egnem nem zavarna inkább erre költenének és akkor mindenki más normálisan tudna sétálni meg otthon lakni.

2011. aug. 21. 20:37
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

Lakópark a bagósoknak... ...gettó a zsidóknak?

....É-édes Istenem!...

2012. jún. 14. 02:49
 45/54 anizotropikus ***** válasza:
74%

Elég primitív dolog olyannak nyilatkozni egy függő emberről (ember csoportról), akinek lövése sincs mivel jár az addikció!

Ezzel a kérdéssel (stílus, szavak) önmagáról állított ki szegénységi és primitívségi bizonyítványt a legkevésbé kedves kérdező :(

2013. dec. 11. 10:54
 46/54 anonim ***** válasza:
43%

"Elég primitív dolog olyannak nyilatkozni egy függő emberről (ember csoportról), akinek lövése sincs mivel jár az addikció!

Ezzel a kérdéssel (stílus, szavak) önmagáról állított ki szegénységi és primitívségi bizonyítványt a legkevésbé kedves kérdező :("

Szegény beteg függő dohányosok, a társadalom áldozatai, hiszem kényszerítették arra őket,h kipróbálják és rászokjanak, olyan dolog,h akaraterő meg nem is létezik ugye.

2014. jan. 11. 09:32
 47/54 anonim ***** válasza:
60%
Nehogymár 1 köbcenti füsttől rákot kapjatok. Meg a szipu+kokó kombó "egy kicsit" károsabb a dohányzásnál... Én meg azt kívánom a kedves egészséghuszároknak, hogy a bank vigye el a házukat és csövesként szívják a cigit, mint egyetlen örömforrás.
2014. febr. 2. 21:15
 48/54 anonim ***** válasza:
Mint te?
2014. febr. 5. 00:46
 49/54 anonim ***** válasza:
22%

47: ajánlom ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__5270701-v..

itt többek közt azt is leírjuk,h miért hülyeség amit írsz, de ugye egy gyenge akaratú dohányos ember mindig csak terelni fog meg kifogásokat ahelyett h elismerné,h igénytelen és lusta.

2014. febr. 6. 07:07
 50/54 anonim ***** válasza:
Persze, gyenge akaratú kretén köcsög vagyok csak azért, mert cigizek... no comment. A végén még kiderül, hogy a holokausztért, meg a világháborúért is én vagyok a felelős. Némelyik ember itt nagyon el van szállva magától. Meg táposak vagytok ennyi.
2014. febr. 9. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!