Miért ilyenek a bagósok hogy tudják hogy káros, de fizetnek érte meg szívják, meg másokat lesz@rnak és mindenhova odabagóznak, meg eldobálják a csikket stb?
"felőlem bagózhat az egész ház ha mindegyik bagós de ha a házba van 1 nemdohányzó akit szól hogy zavar akkor fel kéne fogni hogy ő nem akar beteg lenni miattatok!! "
Világos, ötven ember alkalmazkodjon egyetlen egyhez, ugye? De nyilván csak akkor, ha az a te érdeked. Érdekes észjárásod van.
K G:
Aha, értem. Tehát addig lehet csinálni, amíg nem szabálysértés, vagy nem tiltott helyen. Akkor mondjuk a gangon vagy erkélyen simán bele lehet fújni a másik pofájába, vagy tele lehet füstölni az egész helyett, mert nem tiltott hely, és nem szabálysértés. Téged sem az eszedért szeretnek :D
A másiknak : igen ha olyan helyen bagózol, ahol a többi embert zavarja, akkor nem gyújtasz rá, mert zavarod őket.
Egy kategória a hangos beszéddel, ja igaz, azt sem tiltja semmi ,tehát lehet. Tudod, intelligencia kérdése, hogy nem csinálsz olyan dolgokat, ami mást zavar.De gondolom, te az a fajta vagy, aki otthon hangosan bömbölteti a zenét:)..
"Pusztán arra akartam rávilágítani, hogy közölted velem, cigizzek zárt ablaknál, én meg próbáltam neked elmagyarázni (úgy látom, nem sok sikerrel), hogy az még rosszabb, mert a többi lakásba sokkal jobban átszivárog olyankor a füst. "
ekkora sz@r kamu szöveget :D ja emg enm vagy függő csak szereted szívni de amikor meg mást zavar akkor lesz@rod emrt jogod van hozzá na tudod kinek magyarázzál ... :D
"az költözzön ki a pusztára, ott semmi nem fogja zavarni."
hát sz@arok rá hogy minek örül neki a kicsi szája, de ha aludni akarok akkor kussoljon, és ha levegőt akarok venni akkor ne bagózzon, ennyi. mi ezen olyan nehezen érthető? ja emg zajongani sincs joga szóval megint hülyeséget mondtál, remélem a cigizést is büntetik majd. mert akkor ennyi erővel kokainozzon mindenki otthon a saját háza, kit érdekel, utána meg rárobbantja a többi 10re... vagy csak felgyújtja, mert a hülye bagósok odatszik a csikket valahova és leég a ház, hát ilyet is láttam már....
"De se a dohányzás, se a hangosan beszélés nem az a kategória, ami ellen hatóságilag fel lehetne lépni, mivel mindkettő teljesen legális tevékenység. "
ja persze csak én sz@rok a törvényekre, akkor is megmodnom hogy kussolj ha hangosan beszélsz és ha bagózol és átjön a füst, akkor is kiverem a balhét, rohadtul lesz@rom hogy ki milyen bunkónak hisz meg vérig sértődik, menjen ki a puszta közepére, bagózzon ott akkor ilyen erővel. ja inkább ott se mert amiylen hülye felgyújtja az egészet...
"de OTTHON már hadd ne kelljen azon kattognom, hogy kinek az érzékenységét sértem, ha szeretnék rágyújtani."
ja jó nyugodtan mert én se fogok azon kattogni hogy ugyan már kedves idióta bagós szomszéd levegőt akarok venni...
"Világos, ötven ember alkalmazkodjon egyetlen egyhez, ugye? De nyilván csak akkor, ha az a te érdeked. Érdekes észjárásod van.
"
ja világos ha valakinek nincs pénze elköltözni mert televan idiótákkal a ház, akkor felőletek meg is dögölhet, szívjon rákot ő is
úristen milyen f@szfejek vannak! ja persze és miért? mert ti szerettek bagózni!!! az meg levan szarva ha mások miattatok lesznek betegek, az a lényeg hogy nektek jó!!! grat (Y) tényleg megérdemlitek hogy tüdőrákot kapjatok....
"Egy kategória a hangos beszéddel, ja igaz, azt sem tiltja semmi ,tehát lehet. Tudod, intelligencia kérdése, hogy nem csinálsz olyan dolgokat, ami mást zavar.De gondolom, te az a fajta vagy, aki otthon hangosan bömbölteti a zenét:)..
"
pff ja ezek az idióták még embert is ennének ha enm lenne illegális... tipikus primitív suttyók
Kedves "ma 14:23"!
A tömbházak és hasonlókban tudtommal (személyes tapasztalaton szerencsére nincs) létezik lakógyűlés, amely határozhat úgy, hogy tilalmas legyen a közös részen a dohányzás. Innentől fogva pedig tilos.
Csak könnyebb panaszkodnotok mint tenni ellene. Itt sírtok, mert élőben két szót sem mertek szólni a saját érdeketekben.
Na de sebaj, nagyon örülök hogy a véleményem megosztásáért cserébe azt kapom, hogy idióta vagyok és hasonlók. Semmi gond, nyugodtan vezessétek le a feszültséget ha máshol nem megy, legalább csökkentitek az esélyeteket a szívrohamra. :)
ava87
"Látom a szövegértés nem az erősséged. Ha visszautasítja, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy nem csinálja. "
Mivel a csikkdobálás a kérdésben általában a dohányosokra vonatkozott, így a csikkdobálás visszautasítása az összes dohányosra vonatkozna. Csak akkor vonatkozna kg-re, ha leszűkíti magára (részemről visszautasítom).
Ezek szerint pont ava87 szövegértése gyenge.
Jó tüdőrákot mindkettőtöknek
KG:
Mi pont szóltunk többször is, hogy ne bagózzanak, ez nem jött össze, kisfiam. :)
Igen, nem értünk egyet, mert képtelen vagy felfogni, hogy mást zavar és károsítja a tüdőjét, ha te bagózol.
Így van azért vitatkozunk itta bagósokkal, mert nincs életünk és levezetjük a feszültséget. Köszönöm, Emese. Ezen jót röhögtem.:D Nem is az az oka,h zavar,h eldobálják a csikket és telefüstölnek mindent. Azért remekül bemutatod itt az átlag bagós hozzáállást:" HÁT AZÉ B'MEG, MERT NEM TILTSA SEMMI" (tudom, tiltja, nem tiltsa, érted, a vicc kedvéért. azért nem vagy semmi, így gépnél ülve megállapítod,hogy én az a fajta vagyok, aki nem mer rájuk szólni, meg nem is értem, ezt most minek hoztad elé, gondolom, kötözködni akarsz kicsit. Egyébként normális, értelmes ember nem fújja a cigifüstöt más képébe és nem cigizik ott, ahol másokat zavar, ezt is már 6x leírtuk, tetszik érteni ?
"A tömbházak és hasonlókban tudtommal (személyes tapasztalaton szerencsére nincs) létezik lakógyűlés, amely határozhat úgy, hogy tilalmas legyen a közös részen a dohányzás. Innentől fogva pedig tilos.
Csak könnyebb panaszkodnotok mint tenni ellene. Itt sírtok, mert élőben két szót sem mertek szólni a saját érdeketekben. "
igen és ha ő lesz@rja akkor mit tudok csinálni meg ha otthon bagózik egész nap és átjön a szaga? akkor bocs az én házam kusoljál és ennyi!! hiába tépem a számat, nemfogod fel!!
"Mi pont szóltunk többször is, hogy ne bagózzanak, ez nem jött össze, kisfiam. :)
Igen, nem értünk egyet, mert képtelen vagy felfogni, hogy mást zavar és károsítja a tüdőjét, ha te bagózol. "
hát ez az de ő nem tudja felfogni mindig csak ilyen béna férrebeszélés jön, hogy én vagyok a hülye mert ő a bunkó és lesz@r másokat és ha ki merem nyitni a számat akkor megint én vagyok a sz@r mit szólok bele ha meg nem akkor is....
"Egyébként normális, értelmes ember nem fújja a cigifüstöt más képébe és nem cigizik ott, ahol másokat zavar, ezt is már 6x leírtuk, tetszik érteni ?"
na ja de úgyis valami hülyeséget fog mondani hogy hát de akkor izé káros a csokievés is.... meg különben is joga van hozzá, csak ezt tudják hajtogatni, azt emg lesz@rja hogy a másik miatta szív
"ava87 válasza:
"felőlem bagózhat az egész ház ha mindegyik bagós de ha a házba van 1 nemdohányzó akit szól hogy zavar akkor fel kéne fogni hogy ő nem akar beteg lenni miattatok!! "
Világos, ötven ember alkalmazkodjon egyetlen egyhez, ugye? "
Ha drogosok, és veszélyeztetnek egy másik embert, akkor igen.
"Ha drogosok, és veszélyeztetnek egy másik embert, akkor igen."
na végre valaki megérti hogy az egészégem az sokkal fontosabb annál hogy most valaki attól lesz boldog hogy rákot szív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!