Miért ilyenek a bagósok hogy tudják hogy káros, de fizetnek érte meg szívják, meg másokat lesz@rnak és mindenhova odabagóznak, meg eldobálják a csikket stb?
"Ennyi erővel miért ilyen idióták az édesszájúak, megveszik pénzért a csokit, pedig árt a foguknak és még hízlal is."
ja de ettől te se vagy kevésbé idióta...
hát ja az hgy mások meg abba korlátoznak hogy levegőt tudjak venni az semmi ugye?
"Csináld ugyanezt, ugyanebben a hangnemben az utcán, valószínűleg előbb-utóbb valaki elmagyarázná ököllel miért is jó dohányozni."
aha majd biztos minden idiótát meginterjúvolok, az csak a további intelligenciájátmutatja ha elkezd verekedni
mert hiába szólok neki, ő beszól, meg azért is csinálja, ne játsza már a hülyét hogy megkérem rá 4x és mégis ott bagózik zárt térbe
"Ez ugye szerinted is egy vicc? "
hát már szerintem ez az ország meg az egész világ egy vicc, mindenhol már az idiótákat kell védeni, legyél drogos, legyél buzy ha meg cigány vagy akkor bármit szabad...
" ...ami megint csak a dohányosok agresszióját bizonyítaná. Már miért akarnák ököllel megmagyarázni? Milyen jogon vannak felháborodva? Ha jól értem, vagyunk mi, akiknek nem tetszik, hogy ti rontjátok a mi levegőnket és egészségünket is (a saját tüdőddel azt teszel, amit akarsz), és vagytok ti, akiknek nem tetszik, hogy... mi is? Mi? Az, hogy mi fel vagyunk háborodva? Már elnézést, de szerintem az elég ésszerű, hogy közterületen a legtöbb helyen ne lehessen dohányozni. Mi minek szívjuk más szemetét, már bocs? Hiszen neked nincs jogod elrontani az én levegőmet. Ennyi erővel én is csinálhatnám azt, hogy bemegyek egy étterembe és szétfújok mindenfele egy rovarirtó-sprayt, azt állítva, hogy nekem ennek a szaga élvezetet okoz, nehogymár ne hódolhassak a szenvedélyemnek, csak azért, mert van körülöttem 50 ember, akinek ez nem tetszik!
Ez ugye szerinted is egy vicc?
"Ennyi erővel miért ilyen idióták az édesszájúak, megveszik pénzért a csokit, pedig árt a foguknak és még hízlal is."
Azt vettem észre, hogy a dohányosoknak tipikusan vannak ilyen "mentegetőzés"-szövegeik. "
hát ez tényleg csak az...
ja jó akkor majd odasz@rok a jűárdára fényes nappal mer a kutyák is csinálják... meg majd locsolócsővel befröcskölök az ablakodon mert mindenki levegője
"De biztos vagyok benne, hogy ezt nem tudod elfogadni, mert gerincvelőből utálsz minden dohányost."
nekem mindegy felőlem legyen bagós étterem is de ne úgy hogy azon keresztül kell bejutni a nemdohányzóba meg ilyen marhaságok. legyen az egész dohányos meg legyen az egész nemdohányos. vagy legyen valami bagóklub ahol pipások meg cigisek vannak és akkor ne az utcán meg az ajtók előtt szipuzzanak már!
"Visszatérve: nem az én levegőm, hanem közlevegő, és remélem megbocsátod, hogy tiszta levegőt szeretnék. Nem tudom, hogy ez miben változtat meg bármit is. Neked nem ugyanaz, hogy személyesen a te vizedet mérgezem meg, vagy az ország vizét, amiben laksz?"
ja csak a bagósok olyan önzők, hogy ezt nem tudják felfogni, minden csak az övék, nekik joguk legyen mindenre, másokat lesz@rnak
"de ennek a komoly egészségkárosító hatásában kételkednék."
hát felőlem kételkedjél de jó messze tőlem, majd ha tüdőrákod lesz meg érszűkületed, akkor majd én kételkedek benned
"És ha kevésbé fókuszálnál erre, akkor az ilyen esetek 50%-át nem is vennéd észre. "
aha persze majd mindenkit pofoncsapok az utcán és megmodnom hogy ennyibe úgyse hal bele, kussoljon... meg ha csak egy nap pl 2 órát sétálok az utcán és minden órába 5 idióta betalál akkor minden nap 10 idiótára jut szerencsém és akkor másik 10 bagózik a bejáratok előtt meg másik 10 egy zárt helybe, és kész is a napi 5 szál cigi...
"A dohányos minden olyan esetben korlátozza mások szabadságát, amikor olyan helyen gyújt rá, ahol másokat zavar, de persze ez nem zavarja, bezzeg ha tiltani kezdik valahol, akkor felháborodik"
hát ezaz!!
"Rengeteg dohányosnak van azon a véleményen, hogy a nem dohányzók sok helyen csak beképzelik a füstöt, mert nem is érezni, a valóságban meg csak ők nem érzik. "
hát ez is igaz de ők azt hiszik hogy minden olyan mint amilyen nekik
"itt aztán tudtok hangoskodni, nem tudom a buszmegállóban hányan szóltatok rá az idióta bagósokra"
ja igen? és amikor rászólok és visszapofázik hogy "nem ott állok nem látod" meg ilyenek akkor mit csináljunk szerinted? menjek oda verekedni? ha valaki ilyen idióta mit lehet csinálni? ja utána meg én leszek a bunkó nemdohányzó hogy szegény idióta szabadságát korlátozom.... pff
"Hát akkor hol lehet mégis dohányozni?"
hát hol? sehol ne bagózzál!! látod ez az hogy tudod hogy káros de te azért is csinálod hát erre nem tudok mást mondani csak hogy idióta.
ja akkor majd én is nyavajgok hogy nem lehet embert ölni sehol már lassan, az őserdőbe kell menni ha gyilkolni akarok egy jót.... a bagózás egy bűnözési forma nem látod??
"a férjem sem dohányzik, sőt, soha nem is cigizett, mégsem szól egy mukkot sem,"
hát egy olyan idióta aki kinyalja a hamutálat annak nem csodálom hogy nem szól semmit se...
"Nem visszautasítani kellene, hanem abbahagyni. Az utcán rengeteg az eldobált csikk. Nehogy azt mond, hogy azt nem a dohányosok szórják szét! "
ja igen, de attól hogy nem mindegyik bagós ilyen blabla attól még a bagósok csinálják, nekem meg nem lehet odamenni mert én mocskos nemdohányzó vagyok, nekem visszaugat. neveld meg a fajtádat!!
"Én is dohányoztam, napi 1 doboz cigi, míg terhes nem lettem de amikor 2 csík lett a terhességi teszt, (már késő volt) azonnal letettem a cigit és a világ legszörnyűbb fájdalmait éltem át, hiába tudtam, hogy a babámnak és magamnak is ezzel teszek jót, ekkora függőség kialakulása után sajnos ez sovány vigasz de büszke vagyok rá, hogy sikerült és most lesz 2 éve, hogy nem dohányzom!
"
hát már sajnos késő volt de remélem hogy szegény gyereknek nem lesz semmi baja!!
tudod ez csak szövegelés mert van olyan ismerősöm aki meg napi 2 dobozt szívott 40 évig és egyszer csak letette. csak akaraterő kérdése, ha valaki hülye és károsítani akarja magát akkor fogja, ennyi...
"Az pedig miért az ő felelőssége, hogy a többi dohányos mit csinál? Te felelős vagy azért, amit a többi nemdohányzó csinál vagy mond? Gondolom nem. Akkor egy dohányosnak mégis mi köze van ahhoz, hogy a többiek esetleg bunkó módon szemetelnek? Elhiheted, hogy engem pl. a csikkdobálás legalább annyira zavar, mint téged, pedig én dohányzom."
ez nem így működik, hogy valaki mit nem csinál, hanem hogy mit igen!!!
ha te nem iszol kávét akkor minden nemkávézóhoz közöd van? nem, persze! de ha kávéztok akkor a kávésok vagytok, és akkor biztos van 1 kis klikk is aki cigikávészünetet tart stb és akkor már ti egy kis csapat vagytok, és ha én szólok nekik akkor kussoljak, ne korlátozzam, ha meg te szólsz neki akkor talán szót fogad....
Kérdező, te sajnos félelmetesen ostoba vagy, ami a te esetedben agresszióval is párosul (bár szerintem csak itt nagy a szád, kétlem, hogy személyesen is ekkorára mernéd nyitni), ennek viszont az életben te iszod majd meg a levét.
A kávézást végleg nem értem, hogy keverted ide. Továbbá azt sem, hogy mégis mi közöm van nekem a többi - számomra ismeretlen - dohányos bunkóságához, vagy illedelmességéhez.
Ja, és hogy én sehol! ne cigizzek? Már bocs, de törvény adta jogom van hozzá. Pl. ahhoz, hogy a saját otthonomban ezt tegyem. Mint már említettem, nem cigarettázok ott, ahol nem szabad, nem gyújtok rá ott, ahol mások is vannak a közvetlen közelemben, főként, ha ők nem dohányoznak. De hogy a saját magánterületemen mit csinálok, az csak rám tartozik. De tudod mit? Alig várom, hogy megpróbálj ebben megakadályozni.
hát te vagy az ostoba mert most se tudsz semmi értelmeset mondani csak habogsz, meg megint ezzel a joggal jössz meg ilyen hülyeségek...
felőlem bagózzál csak a szobádba de akkor zárd be az ablakot, ne károsítsad a többi szomszédot!!
ja hát biztos te neked annyira nagy szád van hogy ezt a fejemhez vágod ha ellőttem állsz mert olyan bátor vagy hűhaa...
ez megint a te értelmi szinted mutatja hogy csak ezzel tudsz jönni hogy egyből verekedni akarsz ha nincs igazad, mert én mindenkinek a szemébe mondom ha valami nem tetszik...
"csak ezzel tudsz jönni hogy egyből verekedni akarsz"
Ki írta, hogy verekedni akarok? Én ilyet egy szóval sem mondtam. Csak elég valószínűnek tartom, hogy jobban megválogatnád a szavaidat, ha szemtől szembe állnánk.
Mellesleg, a jog az nem hülyeség. Nekem jogom van az otthonomban cigizni. Ilyenkor hülyeség, mi? De amikor neked van jogod a te tiszta levegődhöz, akkor nem hülyeség, ugye?
Zárjam be az ajtót, ablakot? és te mit gondolsz, az a füst egyszer csak csiribí csiribá eltűnik onnan? Elmondom neked, hogy volt olyan szomszédom, aki így nyomta. Alattunk lakott, zárt ablaknál, zárt szobaajtónál cigizett állandó jelleggel. Na az a füst úgy feljött hozzánk, ahogy annak rendje módja, pedig ugye nekem nem is szabadna éreznem - szerintetek - mert én dohányzom. Volt, hogy két hétig otthon sem voltunk, tehát biztos nem az én cigimet éreztem (abban a szobában amúgy sem dohányzott soha senki), mégis amikor bementem, éreztem, hogy cigiszag van. Érted, ott, ahol cigizni szoktam (konyha), nem volt cigiszag, a másik szobában meg igen. Mivel az alattunk lakó arra nem volt képes, hogy ablakot nyisson. Na, még mindig zárt ablaknál cigizzek? Sokkal zavaróbb, de hát mindegy.
Na de szerinted én minden egyes alkalommal lementem a szomszédhoz hisztizni? Egyetlen egyszer próbáltam megkérni, hogy ezt ne így csinálja, de nem érdekelte különösebben. Mondjuk velük más gond is volt, nem számít. De felfogtam, hogy nem tudom rákényszeríteni, hogy ablakot nyisson, és jogában áll nem kinyitni az ablakot, jogában áll a saját lakásában dohányozni, mint ahogy mindenki másnak is.
Jut eszembe, tudod te milyen az, amikor valaki egy kicsi, zárt térben dohányzik? Mondjuk pl. a vécében? Na az aztán úgy felmegy a fölötte lévő lakásba, ahogy kell. Úgyhogy gondolkozz, mielőtt megszólalsz, mert sikerült hatalmas hülyeséget mondanod.
20 18as vagyok
Te aka87, vagy mi, úgy beszélsz a dohányzásról, mintha vki pisztolyt tartana a fejedhez, és kényszeríteni arra,h rágyújts. Leszokás, hm ? Te cigizel, nem zavar, ha büdös a ruhád, lakásod. A nemdohányzókat meg marhára zavarja, ha füstölsz a környezetükben. Eddig érthető, ugye ?:D
Majd ezt a néhány mondatot sikerült megértened, akkor folytathatjuk... .
Kedves "ma 21:01"!
"Leszokás, hm?" - kérdezed te.
Ugyan miért kellene leszoknia ha nem akar? Az ő pénze, az ő egészsége, az ő ruhái, lakása stb. Amíg nem tiltott helyen teszi vagy követ el vele szabálysértést (pl. szemetelés ahol ez még annak számít), addig nincs beleszólásod.
"Ki írta, hogy verekedni akarok? Én ilyet egy szóval sem mondtam. Csak elég valószínűnek tartom, hogy jobban megválogatnád a szavaidat, ha szemtől szembe állnánk. "
mert azt hiszed besz@ri vagyok? mert akkor mi van ha előttem állsz? pff nagy cucc
"Zárjam be az ajtót, ablakot? és te mit gondolsz, az a füst egyszer csak csiribí csiribá eltűnik onnan? Elmondom neked, hogy volt olyan szomszédom, aki így nyomta. Alattunk lakott, zárt ablaknál, zárt szobaajtónál cigizett állandó jelleggel. Na az a füst úgy feljött hozzánk, ahogy annak rendje módja, pedig ugye nekem nem is szabadna éreznem - szerintetek - mert én dohányzom. Volt, hogy két hétig otthon sem voltunk, tehát biztos nem az én cigimet éreztem (abban a szobában amúgy sem dohányzott soha senki), mégis amikor bementem, éreztem, hogy cigiszag van. Érted, ott, ahol cigizni szoktam (konyha), nem volt cigiszag, a másik szobában meg igen. Mivel az alattunk lakó arra nem volt képes, hogy ablakot nyisson. Na, még mindig zárt ablaknál cigizzek? Sokkal zavaróbb, de hát mindegy.
Na de szerinted én minden egyes alkalommal lementem a szomszédhoz hisztizni? Egyetlen egyszer próbáltam megkérni, hogy ezt ne így csinálja, de nem érdekelte különösebben. Mondjuk velük más gond is volt, nem számít. De felfogtam, hogy nem tudom rákényszeríteni, hogy ablakot nyisson, és jogában áll nem kinyitni az ablakot, jogában áll a saját lakásában dohányozni, mint ahogy mindenki másnak is.
Jut eszembe, tudod te milyen az, amikor valaki egy kicsi, zárt térben dohányzik? Mondjuk pl. a vécében? Na az aztán úgy felmegy a fölötte lévő lakásba, ahogy kell. Úgyhogy gondolkozz, mielőtt megszólalsz, mert sikerült hatalmas hülyeséget mondanod."
és hova sz@rjak? engem rohadtul nem érdekel hogy te hogy fulladsz meg, bagózz úgy hogy mások ne érezzék és kész, ha meg nem tudsz akkor ne bagózz. a bagózás káros, a friss lebegő nem, ennyi, úgyhogy godolkozzál már mielőtt hülyeséget beszélsz!!!
21:01
hát na ja, úgy mondja mit akinek már olyan fontos mint az evés. meg ha őt bagósan is zavarja alatta a füstölgő, akkor milyen egy nemdohányzónak elviselni azt a rákos sz@rt hogy ott kavarog mindenfele???
"Ugyan miért kellene leszoknia ha nem akar? Az ő pénze, az ő egészsége, az ő ruhái, lakása stb. Amíg nem tiltott helyen teszi vagy követ el vele szabálysértést (pl. szemetelés ahol ez még annak számít), addig nincs beleszólásod."
azért te idióta mert másoknak árt vele!!! felőlem bagózhat az egész ház ha mindegyik bagós de ha a házba van 1 nemdohányzó akit szól hogy zavar akkor fel kéne fogni hogy ő nem akar beteg lenni miattatok!! ez olyan nehéz? most akkor ennyi erővel miközöd hozzá hogy olajat öntök a víztárolóba, nem a te vized,de te is inni fogsz belőle. de amúgy az az én hobbim, meg majd nukleáris hordókat ások el a kerítésed mellé és ne pampogj mert az én területem. meg akkor ennyi erővel éjfélig ordíttatom majd a metált mert nekem az a hobbim, semmi közöd hozzá mit csinálok a házamba...
" itt aztán tudtok hangoskodni, nem tudom a buszmegállóban hányan szóltatok rá az idióta bagósokra"
Sehányan, ugyanis nem fogok pattogni a 19 évemmel és 62 kilómmal. De ha megtehetném, hidd el, hogy megtenném.
A "hosszú választ író" voltam.
21:01
Nem tudom, hol írtam úgy, mintha kényszerítene valaki a cigizésre. Azért dohányzom, mert jól esik. Ha figyelmesen olvastál volna, feltűnt volna, hogy ezt nem teszem olyan helyen, ahol nem szabad. Ahol viszont nem tiltja semmi, ott miért ne tehetném?
Kérdező, ha neked ilyen "hova szarjak" megnyilvánulásaid vannak, akkor meglehetősen alacsony az értelmi színvonalad, így kár is vitatkozni. Pusztán arra akartam rávilágítani, hogy közölted velem, cigizzek zárt ablaknál, én meg próbáltam neked elmagyarázni (úgy látom, nem sok sikerrel), hogy az még rosszabb, mert a többi lakásba sokkal jobban átszivárog olyankor a füst. Tényleg ilyen nehéz a felfogásod? Aki nem bírja elviselni, hogy szomszédai vannak (és ezt nem csak a füstre értem, millió zavaró dolgot szoktak még csinálni az emberek, mondjuk például zajongani, székeket húzogatni, hangosan zenét hallgatni, óbégatni, stb.), az költözzön ki a pusztára, ott semmi nem fogja zavarni. A társasház már csak ilyen. Törvény nem tiltja, hogy dohányozzak, mint ahogy másoknak meg azt nem tiltja, hogy hangosan beszéljenek. Nyilván ha nagyüzemben hulladékot égetnék, akkor már lehetne intézkedéseket foganatosítani, épp úgy, mintha valaki diszkót nyitna a lakásában. De se a dohányzás, se a hangosan beszélés nem az a kategória, ami ellen hatóságilag fel lehetne lépni, mivel mindkettő teljesen legális tevékenység. Innentől kezdve pedig marhára nem tud érdekelni, ha valakit zavar. Nyilvános helyen, mások otthonában, és sok egyéb helyen maximálisan figyelek arra, hogy a nemdohányzókat ne zavarjam az én saját szokásommal, de OTTHON már hadd ne kelljen azon kattognom, hogy kinek az érzékenységét sértem, ha szeretnék rágyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!