Hogy tudnám egyszerűen letenni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Mikor eszembe jut a cigi, mit tudnék ellene tenni, hogy ne essek kísértésbe?? Akár így a gép előtt se!! Mikor eszembe jut, hogy jaj de jó érzés, hogy már 2-3 napja nem szívtam, mégis az van a fejemben, hogy jaj de jól esne most 1 szál. Tudom, hogy milyen következményekkel jár!! És tudom, hogy 1-2 hét után már nem esne jól, és lelkiismeret furdalásom lenne, hogy én hülye akkor is megtettem. Mikor nyaralni voltam 1 hétig, akkor is nem cigizhettem, mert szüleim nem tudták!! De aztán rágyújtottam 1 héttel később és nem esett jól! Mit tehetnék?? Kérlek benneteket, hogy segítsetek! 17/F2011. júl. 29. 21:42
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Student27, tudtam, hogy te leszel az első!! És tudtam, hogy ezeket fogod adni! Ezeket már láttam! :D sok helyen láttalak komnentelni ezzel a kérdéssel kapcsolatban!
2011. júl. 29. 21:52
3/7 A kérdező kommentje:
Ez is motivált valamennyire 1- napot kb még 1-2 héttel ezelőtt, hogy nem lenne szabad mert ez lesz tőle ami a linkekben van! Valami más ötlet?
2011. júl. 29. 21:53
4/7 anonim válasza:
Hát arra gondolsz hogy több pénzed lesz másra, nem fogod így végezni, te leszel az erősebb, nem fogja az életedet uralni stb, szóval minden jó lesz, írtam privátot remélem megkaptad. Sok sikert !
5/7 anonim válasza:
Szia nem tudom hogy mióta dohányzol de az egyik ismerősöm úgy szokott le, hogy volt a mentolos cigi amit nagyon gyűlölt elszívni ,amikor a cigire gondolt akkor rákényszerülve elszívta a mentolos cigit annyira hatott rá hogy rá se mert gyújtani nehogy még egy mentolos cigit kelljen elszívnia és már 15 éve egyszer sem gyújtott rá.plusz az akaraterő sok sikert a leszokásban
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én úgy hallottam, hogy a mentolos cigi az impotenciát okoz!! Szal nem próbálkoznék vele, de azért köszönöm! Amúgy már 3 napja nem gyújtottam rá és nem kívánom annyira mint 3 nappal ezelőtt! Megcsinálom!
2011. júl. 31. 13:30
7/7 anonim válasza:
Itt csak magadnak segíthetsz(: Akaraterő és elhatározottság. Én a csokival vagyok így. Nem vicc, tényleg annyira rászoktam, hogy voltak belőle komolyabb problémáim is :| Most én is leszokóban vagyok. Úgyhogy kitartás, tudom milyen érzés(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!