Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » SOS! Nem tudom letenni cigit!?

SOS! Nem tudom letenni cigit!?

Figyelt kérdés
a tüdőgyulladás sem vett rá... :(
2011. jan. 4. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akarat kérdése. Én egy fél csomag Nicorette rágóval, és jó sok akarattal szoktam le róla, több mint egy éve. Nincs csodaszer, ne is várd.
2011. jan. 4. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagy elhatározás kell hozzá az tény,de ha ez megvan akkor sikerülni fog :)

Én egyik napról a másikra letettem...sokszor megpróbáltam,és most sikerült

2011. jan. 4. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

ha lany vagy akkor ezt uzenem neked:D :

sárgák lesznek a fogaid,és a körmeid,hamarabb rancosodsz,sulyingadozas,ja nembeszelve,h sokkal eselyesebb leszel a tüdőrákkal

2011. jan. 4. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Én se tudom letenni.Úgy is meghalunk,legalább ennyi örömöm legyen az életben.Volt eset amikor sportembert vitt el a tüdőrák.Hát akkor meg nem tök mindegy?
2011. jan. 4. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs akaraterőd, de még két lehetőség igen. Van akit egy közvetlen életveszély meg tud ijeszteni, és akkor leteszi. A másik lehetőség a rosszabb, hogy még akkor sem.

A leszokás 5 fázisból áll, annak a második lépcsőfoka amikor tudja a dohányzó hogy káros amit csinál, le akar szokni, de nem képes letenni (itt jársz most). A harmadik lépés lenne amikor leteszi akár egy napra is, de amíg valóban nem akarod, nem fogod tudni megtenni. Nekem egy ismerősöm csak úgy hagyta abba, hogy kórházba került szívproblémákkal, ahol nem tudott napokig cigizni, majd önként abba is hagyta, mert minden további életesélyt csak rontott volna a további dohányzás.

2011. jan. 4. 20:21
 6/7 Munkácsi Vivien válasza:
ezt magadban kell eldöntened, ha tényleg le akarsz szokni akkor le fogsz szokni. de van egy hatásos módszer : társaság, barátnő, pasi. ha találsz egy olyan embert magad mellé akit szeretsz és le akar szoktatni, de te nem tudsz akkor be akar majd azzal fenyíteni hogy otthagy ha nem teszed le és ha tényleg szereted őt akkor leteszel a cigiről, de ez is csak akkor működik ha van benned akaraterő és le akarsz szokni.
2011. jan. 6. 15:47
 7/7 anonim válasza:
Mondok én neked valamit, 1 ptx rávenne téged ne akarj oda jutni mint én! Nagyon nagy függő voltam de 1 hét intenziv osztály után 1 csővel a melkasodba soha többé cigi!!!
2011. jan. 6. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!