Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most nyomtam el az utolsó...

Most nyomtam el az utolsó cigimet! Elhiszitek hogy sikerül leszoknom?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,8 évig napi 2 doboz barna szofi ment. :(
2011. jún. 22. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Ha még egyszer rágyújtasz akkor szarabb ember vagy még nálam is aki vénemberek farkát szopja, hogy összejöjjön a havi lakbér!

Mellelseg én fél év alatt szoktam le, és már 6 éve nem szívtam...

cigit...

2011. jún. 22. 00:37
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Hát, ennyi év, és napi ennyi cigi után felér egy drogelvonással... Csak akkor sikerülhet, ha baromi erős az elhatározás, és komolyan gondolod. Attól függ, egyébként keresztül viszed-e amit akarsz tűzön-vízen át! Szorítok! Sok sikert!
2011. jún. 22. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 vagyok és 20(!) évig szívtam. Ugyanígy szoktam le. Simán ment, neked is sikerülhet, csak ne helyettesítsd mással. Első 5-7 nap gázos utána már sínen vagy.
2011. jún. 22. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Sikerülni fog! Csak kitartás!

Én 11 év után hagytam abba 2 éve, nem épp tünetmentesen, de sikerült :)

2011. jún. 22. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:
hajrá!
2011. jún. 22. 17:11
 16/17 anonim válasza:
En is most hagytam abba 4. napja a dohanyzast. Masodik alkalommal egy evig cigimentes voltam. Most masodjara remelem orokre menni fog! Nalam fuggobb embert nem ismerek. A vilag osszes cigijet el birnam szivni, meg az sem tantoritott el ha beteg vagy rosszul voltam! Sosem hittem hogy barmikor is sikerulhet. Es ami a legrosszabb szeretek cigizni. Van egy nagyon jo gyogyszer a neve champix! Hihetetlen, nekem ez segitett elvonasi tunetek idegesseg nelkul. Ket fobb vonalon dolgozik! Az agyadnak ugyanarra a reszere hat mint a cigaretta, es blokkolja a hianyerzetet, az elvonasi tunetet. A masik pedig blokkolja a cigaretta utani jo erzest. Tehat egyaltalan nem hianyzik a cigi. Csak a gondolataidban van. Ha pedig megis ragyujtanal nem birod elszivni a cigit mert hihetetlenul rosszul esik. CHAMPIX !!! MINDENKINEK AJANLOM AKI LE AKAR SZOKNI. Miert is szenvednel a tunetekkel! Nem tul olcso, de a leszokas 100%
2011. jún. 22. 20:57
 17/17 anonim ***** válasza:
00:37 Ha komolyan írtad, amit írtál, akkor nagyon sajnálom! Őszintén remélem, a következő lottó 5-öst Te nyered! Szorítok!
2011. jún. 23. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!