Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most nyomtam el az utolsó...

Most nyomtam el az utolsó cigimet! Elhiszitek hogy sikerül leszoknom?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,8 évig napi 2 doboz barna szofi ment. :(
2011. jún. 22. 00:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
hát, sikerülhet...:)
2011. jún. 22. 00:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok, hogy sikerüljön. Üdv a nemdohányzók táborában! :)
2011. jún. 22. 00:17
 3/17 A kérdező kommentje:

köszönöm! meg fogom csinálni!!!

:)

2011. jún. 22. 00:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem, én is ma tettem le az utolsót, valamikor délután. Én azért hagyom abba, mert terveim vannak a pénzből, amit bagóra költenék. Nos tehát nem vagy egyedül.
2011. jún. 22. 00:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én drukkolok neked, ma még én sem gyújtottam rá.

Meg ma direkt nem is vettem.

Hajrá!!

2011. jún. 22. 00:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy sikerülni fog! Az ember nagyon sok mindenre képes, csupán akarat kell hozzá! És természetesen hit, hinni azt, hogy sikerül leszokni. Ne add fel sose!

Sok sikert hozzá, szerintem menni fog ha már elhatároztad magad!:-)

2011. jún. 22. 00:23
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek és én is sok sikert kívánok mindenkinek aki hasonló helyzetben van.

Igazából minden nap gondoltam rá hogy le kéne szokni de csak most határoztam el magam....kezd hiányozni. :)

Ki fogom bírni,azt mondták az 1 hónap a nehéz.

2011. jún. 22. 00:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
hát nem :) de ez elhatározás kérdése
2011. jún. 22. 00:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
én két éve abbahagytam 4 év és napi másfél doboz után. Nem kellett tapasz és semmi ilyesmi, csak akarat. Az első napok nem teltek kellemesen, aztán már csak havonta egyszer ha eszembejutott, hogy de jó lenne most egy szál cigi. Pl kv mellett reggel, vagy csak úgy egy hosszabb vezetés után a pihenőben. De ezek már nem vészes gondolatok. Tehát meg lehet csinálni, főleg ha van motiváció is. Sok sikert.
2011. jún. 22. 00:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy nap végleg abba hagytam a dohányzást.Kidobtam az összes cigit ami a lakásban volt.Én napi 2 doboz szofit szívtam el,szóval elég erős bagós voltam.Mégis lassan 11 éve nem dohányzom.Ma már örülök,hogy nincs ilyen büdös szenvedélyem.

Hajrá! Én szurkolok neked.!

2011. jún. 22. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!