Elhiszitek, hogy mennyi jótékony hatása van az almának a szervezetünkre?
Ételmérgezés, bélhurut, vérhas, kolibaktérium okozta bélfertőzés, és
> > akár hiszed akár nem még akkor is segíteni tud, ha veseköved van.
> >
> > Székrekedés nélkül képes gyógyítani a hasmenést, szabályozza a
> > bélműködésedet, tisztítja ahúgyutakat, és a tüdőket.
üdv Zsóka
Köszönöm nektek ,kedves válaszaitokat,mivel sok fajta alma van ,a lényeg az ,hogy a savanyú és az édes almáról beszélek.> Édes almát fogyasszanak mindazok, akik székrekedésben szenvednek,
> > vagy vérszegények, és inkább savanykásabbat mindazok, akik esetleg
> > túltápláltak, vagy reumás fájdalmakkal küzdenek.mindennek akkor értékeljük a hatását ha magunk is kipróbáljuk ,így tudunk másokon segíteni!üdv, Zsóka
Sziasztok!
Nekem is volt bélfertözésem, majdnem belehaltam mert a 40 kilómból tizet lefogytam 20 évesen. Sok kefirt, tejfölt és joghurtot ettem. Izesiteni mézzel tudtam.Friss kenyérre kentem s úgy ettem. Csak ezeket. Tejet vagy almaecetes-vizet ittam ha megszomjaztam. Ezt szigoruan berartottam s két hét múlva almát kezdtem mindezekhez enni. Egy hónap múlva teljesen rendbejöttem.
Az első kedves válaszolómnak írom !igen nagyon jó az almaecet sok mindenre,# Almaecet - a szervezet "tisztítómestere"
# baktériumölő hatásával tisztítja a szervezetet
# a gyomor- és bélrendszerben hat - egyenesen serkenti az emésztést
# méregteleníti a vesét, a húgyhólyagot és húgyvezetéket - fertőtlenítő
# a baktériumok ellensége, megsemmisíti a betegségek okozóit (biztos védelmet nyújt a szájüreg nyálkahártyájának)
# kiegyensúlyozza a zsírok anyagcseréjét a szervezetben
# fontos a cukorbetegek étrendjében, mert a vér cukorszintjét állandó szinten tartja
# erős vizelethajtó hatása van
# pótolja az ásványi anyagok elvesztését - igen gazdag káliumban,amire a szervezetnek nagy szüksége van ,üdv Zsóka
Az mindjárt más! De vannak laktosfree termékek, amikben ugyanúgy megvannak a kellö baktériumflórák..
Próbálj almaecetes vizet inni. (de ne legyen csípös csak kellemesen savanykás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!