Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Érdemes leszoknom erről a...

Érdemes leszoknom erről a napi pár szálról is?

Figyelt kérdés
Közel két évig erős dohányos voltam (napi egy-másfél doboz), aztán pedig próbáltam leszokni, de nem ment teljesen. Mostmár két éve naponta maximum 1-2 szál cigarettát szívok el, és van olyan, hogy akár napokig nem is szívok, de, buliban is maximum 4-5 szál. Erről a kis adagről is le kéne szoknom?
2009. dec. 9. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem le. Ha már eddig ment, milyen jó lenne nélküle, egészségesen élni, nem? :)
2009. dec. 9. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy szál egy koporsószeg.Nagyim 40 évig dohányzott,megmutattuk neki a tüdőleleteit,másnap kidobta az összes cigit és azóta nem szív.Elhatározás kérdése.
2009. dec. 9. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Apám(50) vastagbélrákos lett tavaly-leszokott

Anyunak(42) szívproblémái lettek-leszokott

Én(27) terhes vagyok-leszoktam

Szerintem elhatározás kérdése,én szerettem cigizni,de ha te már csak pár szálat szívsz egy nap akkor már nem lesz nehéz letenni.

2009. dec. 9. 20:00
 4/4 anonim válasza:

Szia!

26 eves, ferfi vagyok. Oktoberben volt 1 eve, hogy leszoktam 10 ev dohanyzas utan. Napi 1.5 dobozt szivtam. Addig sokat szenvedtem a leszokassal, de vegul is sikerult. Csak azt mondhatom, hogy meg ha azt is hiszed neha, hogy hianyzik es nem megy es nem lesz teljes az eleted a cigi nelkul, ne higgy az erzeseidnek! Mert amiota letettem es atjutottam a kezdeti nehezsegeken, ma mar orulok, hogy sikerult es eddig el sem tudtam volna kepzelni, hogy ilyen jo lesz cigi nelkul es valaha tudok majd ugy elni, hogy tenyleg eszembe sem jut a hetkoznapokon, mint ha soha nem is dohanyoztam volna. Szoval tedd csak le azt a napi par szalat is, mert abszolut nincs ra szukseged! Semmit nem vesztesz, ha abbahagyod, sot! Szoval csak pozitivan! csalodni nem fogsz, az biztos :) ! Udv.

2009. dec. 9. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!