Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan lehetne leszoknom a...

Hogyan lehetne leszoknom a köröm/köröm menti bőr rágásáról?

Figyelt kérdés
Elég rég óta rágom az ujjaim végét és kezd elegem lenni belőle.Van,hogy észre sem veszem,de már a számban van a kezem és rágom...sokszor vérzik és rendkivul irritatív a tapintás vele.Srác vagyok,csak azért irom le,mert nem szeretnék műkörmöt rakatni =) Jöhetnek poénos megoldások is,de undoritoak kizárva :)
2010. márc. 30. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Talan foglalkozz az onbizalmaddal.Mert ez abbol is johet,hogy amikor stresszes vagy,akkor ragod.Ennyi a megoldas.De ez egy folyamat.Nem fog seperc alatt helyrejonni.En is igy vagyok a pattanasokkal.Mostmar,amiota foglalkozom a belso vilagommal es fejlesztem magam,azota javul.
2010. márc. 30. 19:02
 2/7 dellfil ***** válasza:
Kend be valami baromi keserű anyaggal, ami nem mérgező, és sokáig hatásos. (kézmosás álló)
2010. márc. 30. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
én rgészen addig nem tudtam leszokni ha kentem ha növeltem az önbizalmam ha elfoglaltam magam mással mig komolyan elnem határoztam h kész innentől kezdve abbahagyom mert igy undoritoan nézz ki a kezem és ciki!
2010. márc. 30. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Én többször visszaestem rágásba. Most szép hosszú. Ha növeszteni akarom mindig először erősítővel kenem, aztán mikor hosszabb,,akkor szép szineket veszek.

Amúgy ha leszoksz rágásról, az is jó önbizalom erősítő, nem kell dugdosnod kezed ( én mindig dugdostam mert csúnya volt ) és sokakank tetszeni fog, ez is ad önbizalmat :)

2010. márc. 30. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Van átlátszó körömfesték,ami barmi keserű,kend be azzal,és akkor hátha sikerrel jársz.
2010. márc. 30. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Van olyan körömlakk ami keserű, direkt erre a problémára.
2010. márc. 30. 19:09
 7/7 anonim válasza:
Kend be csukamájolajjal, az nagyon pocsék ízű és egészséges.
2010. márc. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!