Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A mefedron (kati) alakít ki...

A mefedron (kati) alakít ki függőséget?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 12:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ugyan olyan súlyos függőséget alakít ki mint a heroin. Nem viccelek és nem megijeszteni akarlak. Hosszútávon meg annyira káros mint a szipu. Ez is komoly. Aki fél évig használta naponta annak a keringési rendszere a veséje, mája mintegy 20-30 évvel számít öregebbnek nála.

A leggusztustalanabb drog.

2011. jún. 14. 09:08
 22/26 A kérdező kommentje:
mármint a mefedron a methylone vagy a benzo fury?
2011. jún. 14. 14:27
 23/26 anonim ***** válasza:

a mefedronról beszélt. de benzo is olyan szerintem.

a benzo miatt volt akinek le kellett vágni a kezét , lábát mert annyira erős érszűkítő!

ha ilyenekkel kísérletezel még mindig a metylone. Az a legjobb neked azok közül amik most keringenek. Függőség, hatás és ár szempontjából is.

2011. jún. 14. 17:57
 24/26 anonim ***** válasza:
csak egy kérdés, a dohányzáshoz mi köze van?? Talán elszívod cigibe??
2011. jún. 22. 22:00
 25/26 MolotovPunk ***** válasza:

Nagyon veszélyes drog.Igen alakíthat ki függőséget elég hamar.Páran kertelnek róla sok hazugságot,hogy nem veszélyes,de igen is az.

Volt egy ismerősöm,aki emiatt a sz*r miatt lett idegroncs

kb fél év alatt.Teljesen megváltozott.

Mellékhhatásai:- orrvérzés

- hallucináció

- paranoia

- ingerlékenység

- keringési zavar

- koncentrációs készség gyengülése

- rövid távú memória sérülés

- szapora szívverés

- depresszió

- izzadás

- fogcsikorgatás

- erős székelési inger

Előfordulhat a hirtelen szívhalál is.

2011. júl. 4. 13:18
 26/26 Gergelyfiú válasza:
a mefedront soha nem használnám. van nála egy jobb. a sima Methcahinon,de magyarországon nem elterjedt.Külföldön is már ritka.a legerősebb változata hasonlít a methre,bár többet a speedhez és a kokainhoz hasonlítják. engem a meth jobban érdekelt így azt próbáltam ki.nem tudom mi lehet a különbség a 2 között.milyen érzés a mefi ???
2016. júl. 3. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!