A mefedron (kati) alakít ki függőséget?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 12:02
1/26 A kérdező kommentje:
ja és ez már nem legális ugye?mintha olvastam vna valahol h jan 1-től már illegális.de érdekes,hogy még mindig lehet rendelni netről,egy csomó oldal van ami ezzel foglalkozik.van itt olyan ki már katizott?és ez vmi opiátszármazék amugy?v teljesen szintetikus?
2011. jún. 11. 12:05
2/26 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm igencsak tolja a katit. Nem tudom mennyire legális, illegális, de a csaj nagyon is függő. Nem tud letenni róla. Van hogy mondja h most már leteszi , de mindig ugyanott tart. Ráadásul nála az is van hogy ha meghall egy drogos minimal zenét beindul az agya és visszahozza azt az érzés mint amikor be van szívva..
3/26 A kérdező kommentje:
uu:/
2011. jún. 11. 12:11
4/26 A kérdező kommentje:
de akkor ehhez elég könnyen hozzá lehet férni nem? mert én ugy vettem észre h az én városomba is mki ezt nyomja,pedig kb egyárba van a kokainnal,de a kokainhoz azért mégiscsak nehezebben jutnak hozzá az emberek.
2011. jún. 11. 12:15
5/26 anonim válasza:
nagyon kemény függőséget okoz,könnyebben mint pl.a kokain.
Ez egyébként jellemző a szintetikus szerekre.
6/26 A kérdező kommentje:
a kokain természetes,nem?
2011. jún. 11. 12:19
7/26 anonim válasza:
2011-től tiltó listán van. Amúgy szintetikus vegyület és úgy tudom eredetileg növényeknél használják, hogy felgyorsítsák a növekedésüket.
8/26 anonim válasza:
A mefedron nem opioid, hanem egy szintetikus stimuláns. Nem véletlenül van tiltólistán, itt olvashatsz róla bővebben:
9/26 A kérdező kommentje:
de ha növénytápszerben megtalálható,akkor azt is használhatják nem?
2011. jún. 11. 13:26
10/26 anonim válasza:
A mefedron a közép-afrikai, igen igénytelen khat cserje (chat, qat) hatóanyagának, a katinonnak egy módosított vegyülete. Nem ópiátszármazék (édesistenem).
Úgy tudom, növényvédőszerként használatos. Ebből kitalálhatod, nincs tesztelve, nem emberi fogyasztásra találták ki. A függőségről nem tudok nyilatkozni, a hosszútávú hatásai pedig egyáltalán nem (!!!) ismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!