Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lehet csinálni azokkal,...

Mit lehet csinálni azokkal, akik rágyújtanak a panelház folyosóján?

Figyelt kérdés
Panelházban lakunk és már megszokott a füst , ugyanis 2-3 ember a házban szokott dohányozni. Minket ez nagyon zavar , gyerekeink vannak , nem dohányzunk és káros az egészségre. Mi a teendő ?
2011. jún. 5. 17:15
1 2 3
 21/29 Johny Gold ***** válasza:
64%
Szerintem rúgjad le a veséjüket, ha egyedül nem megy, akkor szólj Chuck Norrisnak :D
2011. jún. 8. 21:57
 22/29 anonim ***** válasza:
39%

Sajnos nem tehetsz semmit. Ha valaki nem fogja fel, hogy a cigi a lépcsőházban is büdös, az meglehetősen buta ember.

Megnézném milyen képet vág, mikor az ajtaja előtt végezném el a dolgomat. Ez ugyanaz.

Nálunk a földszinten és a 8-on szoktam cigizni. Ha futok fel a 10-re és a felső három szint füstös, akkor szédülve lépek be a lakásba.

2011. jún. 9. 14:43
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

Hát azért egyáltalán nem olyan, mint valakinek az ajtója elé szärni :DDDDDDDDDDD

Ha füstös, füstös. Semmit nem tehettek ellene, valószínű fizeti a közös költséget, szemetet, rezsit, egy szóval mindent, amit ti is. Hacsak nem tart valami szavazást a közös képviselő valaki(k)nek a kezdeményezésére, és meg nem szavazzák. Addig bármennyire is hülyén hangzik, de kuss van! (Én egyik oldalon sem állok, nem dohányzok, de egyáltalán nem zavarnak az ilyesmik.)

2011. jún. 9. 14:58
 24/29 anonim ***** válasza:
Semmit!
2011. jún. 14. 18:53
 25/29 anonim ***** válasza:
57%

figyelj,mi is ott szoktunk a barátnőimmel cigizni.utcán sokan észrevesznek,nem jó.máshol meg hol? hát a panelház folyosóján.:D

szal bocsi,de ezt még a mi gyerekeink is így fogják csinálni ;D

2011. jún. 30. 19:51
 26/29 anonim ***** válasza:
72%

Ez a válasz 39%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

mégis anyádba esetleg seg.gfej -.-""

Nem értem hogy lehetnem ilyen emberek hogy nincsenek tekintettel a másikra.Baz.meg talán ott kell dohányozni ahol nem károsítanak másokat te idióta!!!!!!!!

2011. aug. 14. 21:57
 27/29 anonim ***** válasza:
89%
aki ezt csinálja az egy buzeráns paraszt ;)
2011. aug. 14. 21:58
 28/29 A kérdező kommentje:

19:51

Hát amíg olyan bunkó g.cik vannak mint ti , addig biztosan. Mi a f@sznak dohányzol , ha még nem vagy nagykorú ? Rajabb vagy tőle ? Gratulálok...

Egyébként új fejlemény :

Kb. 1 hónappal ezelőtt arra kelek fel reggel 6-kor , hogy milyen füst szag van. De nem a szokásos.

Kinyitom az ajtót : dől be a füst.

Kiderült , hogy valamelyik iq fighter égő csikket dobott le a kukába , az meg ég mint az állat.

Gyorsan eloltottuk , locsoltuk a vizet a szemétledobóba.

Utána kb. 1 hétig füst szag volt az egész lépcsőházban.

Rá két hétre ismét eljátszotta ugyan ezt.

Erre már semmit nem tudok mondani , kib*szott suttyó emberek vannak ezen a világon !

2011. aug. 15. 15:09
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet már tényleg akasztani kéne. Azzal semmi bajom, ha lépcsőházban csinálja valakit, ő is ugyanolyan lakó, mint a nem dohányzó. Ahogy a nem dohányzónak joga van mondjuk zenét hallgatni, úgy a dohányzónak dohányozni, vagy bármi más. De az égő csikkel vigyázni kéne.

Én még azelőtt is szanaszét szoktam sutulni (elnyomni) mielőtt egy mezei utcai szemetes kis csikktartójába dobom. Pedig az direkt azért van elkülönítve, hogy véletlenül se gyulladjon meg.

2011. aug. 15. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!