Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lehet csinálni azokkal,...

Mit lehet csinálni azokkal, akik rágyújtanak a panelház folyosóján?

Figyelt kérdés
Panelházban lakunk és már megszokott a füst , ugyanis 2-3 ember a házban szokott dohányozni. Minket ez nagyon zavar , gyerekeink vannak , nem dohányzunk és káros az egészségre. Mi a teendő ?
2011. jún. 5. 17:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%

A poroltós és a vizipisztolyos embernek: Ezt valaki megcsinállná azt ájulásig verném majd egy doboz cigit nyomnék el rajta.

pedig nem is cigizek

2011. jún. 5. 19:20
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

@19:20

Szerinted hagynám? Ha nem lennék biztos a dolgomban, nem kötnék beléjük. Ergo egy cigánymercit nem fogok megdobálni, ha hangosan szól belőle a zene, mert az AK-47 még hiányzik a gyűjteményemből. De ha te nekiállnál cigizni a folyosómon, de akár az ablakom alatt is az utcán, nem tennéd zsebre, amit kapnál.

2011. jún. 5. 19:27
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
nincs vmi gyülés a házban, ahol a nép szavazhat?
2011. jún. 6. 12:17
 14/29 anonim ***** válasza:
22%

"Vízipuska vagy poroltó. Egyszer ha látod, hogy cigizik, kifújod a szájából a cigit. Többet nem gyújt rá."

hahaha. asszem a poroltóval verném szét a fejedet.

2011. jún. 6. 15:49
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

@15:49

Erre/ilyenre már válaszoltam (19:27). Ha igényt tartasz rá, megpróbálhatod. Sok sikert hozzá!

2011. jún. 6. 15:51
 16/29 anonim ***** válasza:

Nem értem különösebben ezt az egész körüli hisztit... már nem a kérdezőét.

Mostanában olyan nevetséges ahogy ez a téma kiéleződött. Úgy lehet játszani az emberekkel, mint ahogy a kisótókat tologattam régesrég a homokozóban...

A legjobb ha leszigetelitek az ajtótokat hogy a huzat ne vigye be a lakásba. kérd meg, hogy a felét fizesse ő ha nem bír máshol csak a folyosón cigizni, a másikat meg fizeted te, mert hiperérzékeny vagy. Kérd meg hogy könyököljön ki az ablakba ha van vagy nyissa ki amig ottvan. Ilyesmik.

Namsot ha meg az zavar hogy a lépcsőházban füstszag van.... hát... költözz vissza a lakásodba a folyosóról. a szögvasak meg a linóleum közül, mert nyomasztó lehet.

Vagy költözz kertes házba.

Nem konkrétan neked szánom kérdező, de már lassan kíváncsi vagyok hogy van e olyan nemdohányzó akit nem zavar a cigifüst. Az a vicc hogy szerintem csökkent a számuk az előző 25 évben, pedig akkor is tudni lehetett, hogy milyee káros a cigi.

Az a teszt pedig ami alapján a passzív dohányzás károsabb, mint az aktív az hazugság, mert a teszt során az aktív esetben CSAK a füstszűrőn kijövő füstöt vizsgálták...... torz az eredmény.

2011. jún. 6. 18:39
 17/29 anonim ***** válasza:
24%

"@15:49

Erre/ilyenre már válaszoltam (19:27). Ha igényt tartasz rá, megpróbálhatod. Sok sikert hozzá!"

mivan veled hülyegyerek? honnan tudod, hogy én pl nem egy cigánymercibe ülök be reggel a cigány haverjaim mellé?

tudod mit. igényt tartok rá! hol találkozunk? megnézem melyikönk marad alul.

2011. jún. 6. 20:42
 18/29 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz csinálni vele.

Ugyanolyan lakója a háznak mint te. Ugyanannyi joga van ott dohányozni, mint neked az "egészséges" levegőhöz. Szóval patthelyzet.

Ha viszont tudod, hogy mondjuk ők hagyják ott a csikket, és nem raknak ki hamuzót, csak úgy eldobálják, akkor szolidan megkérheted őket, hogy legyenek már szívesek összetakarítani maguk után, te sem dobálod a folyosóra mondjuk a chips-es zacskót.

Mást nem tehetsz.

2011. jún. 7. 12:48
 19/29 anonim válasza:
58%
szerintem ha dohányoznál és pl az 5.en laknál te se másznál le egy cigi miatt :D főleg télen.
2011. jún. 7. 20:37
 20/29 anonim ***** válasza:
64%

akkor sem megoldás a közös folyosó, lógassa ki a fejét az ablakából.

azért sem lesznek hálásak a környező szomszédok, de még mindig nem akkora bunkóság, mint a közösfolyosós dohányzás.

2011. jún. 8. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!