A családotok, hány milliót füstölt el eddig? Miközben sokan sírnak, hogy nem telik nyaralásra, rezsire, stb. -re, eközben 10 évente, egy kisebb-nagyobb ingatlant cigiznek el!
Őszinte választ kérek, hogy nálatok mennyi cigi fogy el egy nap?
Megtennétek, hogy az árát is odaírjátok, beszorozva 3.560-nal.
Így jön ki a 10 éves füstölés ára.
Én pont a héten számoltam ki, 6 év alatt, kb. 1 millió 2 százezer forintot szívtam el. Az én pénzem, magamnak kerestem meg, arra költöm amire akarom.
Nem értem a kérdést. Mi a probléma?
12:14
Élvezet?? A csoki finom. Az üdítő is. Mondj egyetlen pozitívat a cigarettára? Nincs.
12:17
kinek mi...
én pl nem szeretem az üdítőt és elég károsis
Napi 2 doboz megy el anyám és apám javáról. Nem tudom mennyi a cigijük, mindketten mást szívnak, illetve anyám csak megveszi és szívja apám meg külön vesz mindent és ő tölti bele a dohányt, ez utóbbi valamivel olcsóbb kb 300-400ft/doboz.
Konkrétan nem tudom mennyit költünk erre, de itt is megy ám a sírás havonta hogy nincs pénz...
18/l
12:26
gondolom rád is költenek és más "felesleges" dolgokat is vesznek. így nem értem miért pont az a pénz hiányozna, ami cigire megy el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!